Į laisvę išėjęs M.Jacksono gydytojas: „Aš vis tiek jį myliu“

Buvęs

C.Murray sako, kad niekada nekenkė legendai.<br>AP nuotr.
C.Murray sako, kad niekada nekenkė legendai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 31, 2013, 8:11 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:18 PM

Pirmuose viešuose komentaruose po išėjimo į laisvę šį pirmadienį C.Murray sako, kad niekada nekenkė „Thriller“ legendai, kuri mirė nuo jo suduoto anestetiko propofolio perdozavimo.

„Aš labai mylėjau Michaelą. Esu galbūt didesnis Michaelo gerbėjas už daugumą“, - sakė jis apie įžymybes rašančiai interneto svetainei TMZ.

60 metų gydytojas, kuris interviu davė per savo automobilio langą, atrodė gerokai tamsesnių ir tankesnių plaukų nei pirmosiose nuotraukose iškart po išėjimo į laisvę, kuriose jis yra daug labiau pražilęs nei per savo teismą 2009-aisiais.

C.Murray, kuris prižiūrėjo M.Jacksoną šiam Los Andžele repetuojant virtinę Londone planuotų sugrįžimo koncertų, buvo nuteistas už netyčinę žmogžudystę ir gavo ketverių metų kalėjimo bausmę. Už grotų jis išsėdėjo dvejus metus ir buvo paleistas pirma laiko už gerą elgesį ir dėl kalėjimo perpildymo.

Trečiadienį paklaustas apie kritiką, kurios sulaukė, jis sakė: „M.Jacksonas būtų priblokštas, absoliučiai priblokštas matydamas, kas nutiko. Visi jo gerbėjai, kurie teisia mane. Aš galvoju, kad Michaelas iš esmės jiems pasakytų pasižiūrėti į veidrodį“.

„Ne dėl to, kad jie jam nerūpėtų. Tačiau aš nemanau, jog jis pasakytų, jog turėtumėte teisti, kad nebūtumėte teisiami. Todėl, kad Michaelas žino tiesą. Tiesa yra ta, kad aš niekada jam nekenkiau“, - tvirtino gydytojas.

„Michaelas myli mane ne mažiau nei mylėjo tada ir aš žinau, kad jis šiandien mane myli, kaip ir aš jį myliu. Jis buvo meilės žmogus, kaip ir aš esu meilės žmogus. Ir aš toliau daliju meilę“, - sakė jis.

„Visiems tiems, kurie bando tvenkti neapykantą savo širdyse, sakau: aš ten neisiu. Man to nereikia. Aš dalysiu meilę. Aš dalysiu pagarbą ir aš liksiu orus“, - pridūrė C.Murray.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?