Buvęs premjeras T.Blairas - magnato R.Murdocho skyrybų priežastis?

Ką bendra buvęs Jungtinės Karalystės premjeras Tony Blairas turi su žiniasklaidos magnato Ruperto Murdocho skyrybomis? Apie tai sklando kalbos jau ne tik abiejų vyrų aplinkoje, bet ir už jos ribų, rašo „Lietuvos rytas“, remdamasis „The Daily Mail“ informacija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-25 06:57, atnaujinta 2018-02-20 04:29

Praėjusį birželį daug kam staigmena tapo 82 metų R.Murdocho sprendimas skirtis su savo trečiąja žmona Wendi Deng, kuriai 44-eri.

Jau tuomet virtualioje erdvėje nuvilnijo gandai, kad žiniasklaidos magnatą įsiutino žinia apie W.Deng romaną su šeimos draugu laikytu buvusiu Jungtinės Karalystės premjeru T.Blairu.

Tokias kalbas pakurstė BBC žurnalisto Roberto Pestono įrašas tinkle „Twitter“: „Man sako, jog atvimpa žandikaulis išgirdus neįvardijamas priežastis, dėl kurių Murdochas skiriasi su Deng. Ir aš nekenčiu savęs už tai, kad noriu jas sužinoti.“

R.Murdochas ir T.Blairas buvo sudarę galingą sąjungą, kuri padėjo leiboristų lyderiui išsilaikyti premjero poste nuo 1997 iki 2007 metų.

Vyrai artimai bendravo ir šeimomis – 60-metis T.Blairas yra Murdochų dukters Grace krikštatėvis.

T.Blairo atstovas jau yra paneigęs kalbas apie jo romaną su W.Deng.

Politikas tikina, kad jų draugystė yra visiškai platoniška.

Tačiau atrodo, kad buvęs britų premjeras taip lengvai neišsisuks.

Leidinys „The Daily Mail“ vakar pranešė, kad R.Murdochas atsisako kalbėtis su T.Blairu nuo tada, kai birželį pateikė skyrybų prašymą.

Žiniasklaidos magnatas esą leidžia suprasti, kad jo ir T.Blairo santykiai nebepataisomi.

Buvęs Jungtinės Karalystės premjeras esą bandė susisiekti su R.Murdochu, tačiau jo pastangos ignoruojamos.

Iš Australijos kilusiam R.Murdochui artimi šaltiniai kalba, kad vyrą įsiutino T.Blairo santykiai su W.Deng. Neva jo namuose, esančiuose JAV, Kalifornijos valstijoje, dirbantys žmonės atskleidė, jog T.Blairas ir W.Deng čia 2012 metų spalio mėnesį ir praėjusį balandį kartu praleido savaitgalį.

Taip pat teigiama, kad kinė ir britas daugybę kartų buvo susitikę Amerikoje ir Jungtinėje Karalystėje. Visa tai neva vyko be R.Murdocho žinios.

R.Murdocho ir W.Deng skyrybose neseniai padėtas taškas.

Netrukus po to T.Blairo ir magnato stovyklos apsižodžiavo.

„R.Murdochas skleidžia juokingas istorijas apie Wendi ir Tony, kurios nėra tiesa. Tai liūdno seno vyro kliedesiai“, – anonimiškai kalbėjo artimas T.Blairo draugas.

„Rupertas buvo kruopštus, atsargus ir nesielgė lengvabūdiškai. Jei manote, kad jis be priežasties nusprendė nutraukti savo santuoką ir ilgametę draugystę, klystate“, – atrėžė artimas R.Murdochui žmogus.

O kitas pridūrė, kad žiniasklaidos magnato ir kinės santuokoje jau ir taip buvo iškilę sunkumų, o jo žmonos santykiai su T.Blairu čia niekuo dėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.