Aktorių P.Walkerį pražudė pasivažinėjimas su lenktynių asu

Sportinį automobilį,

P.Walkerio žūtis sukrėtė ne tik Holivudą.<br>AP nuotr.
P.Walkerio žūtis sukrėtė ne tik Holivudą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 2, 2013, 11:16 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:08 AM

Buvusio lenktynininko vairuotas „Porsche Carrera GT“ Valenšijoje Kalifornijoje rėžėsi į žibinto stulpą ir medį, užsiliepsnojo ir sprogo. Žuvo ir R.Rodasas, ir jo draugas bei verslo partneris P.Walkeris.

Lenktynininkas Jeffas Westphalas, kuris buvo abiejų žuvusiųjų draugas, Facebook.com patvirtino, kad automobilį vairavo R.Rodasas.

„Apgailestaudamas informuoju visus, kad pasaulis neteko dviejų kilniausių, išmintingiausių, šviesių žmonių, su kuriais man teko malonumas dirbti ir (kuriuos galėjau) vadinti draugais. Paulo Walkerio ir Rogerio Rodaso baisiai ilgėsimės, ir nors man skaudu dėl dviejų draugų netekties, širdimi esu su išėjusiųjų šeimomis. Prašom, palinkėkit jiems labo ir žinokit, kad jie vis dar stebi mus visus!“ – parašė jis.

R.Rodasas vadovavo profesionaliems automobilininkams skirtų prekių salonui „Always Evolving Performance Motors“.

Nuo šeštadienio vakaro, kai pasklido naujienos apie tragediją, jos vietoje Kelly Johnsono alėjoje renkasi gerbėjai, kurie palieka gėlių, atvirukų ir populiariausių P.Walkerio filmų DVD. Sekmadienio naktį žmonės čia degino žvakutes.

Kiti gerbėjai 40 metų aktorių, kuris pastaruoju metu filmavosi naujoje „Greitų ir įsiutusių“ juostoje, prisimena Twitter.com.

Policijos pranešimai rodo, kad svarbi tragedijos priežastis buvo greitis.

Tuo tarpu „Greitų ir įsiutusių“ studijos „Universal“ atstovas paskelbė pareiškimą, kuriame sakoma: „Visi mes (studijoje) „Universal“ sielvartaujame. Paulas išties buvo vienas mylimiausių ir gerbiamiausių mūsų studijos šeimos narių“.

„Ši netektis mums yra pribloškiama, visiems, dalyvaujantiems statant „Greitų ir įsiutusių“ filmus, ir nesuskaičiuojamai daugybei gerbėjų“, – priduriama pareiškime.

Septintojo minimos franšizės filmo kūrimas, kuris prasidėjo rugsėjo mėnesį, tęsis jau šią savaitę – po sekmadienį ryte įvykusios „Universal“ vadovų, prodiuserių ir juostos režisieriaus Jameso Wano telekonferencijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.