Naujajam JAV biudžetui pritarė ir Atstovų Rūmai

Pagaliau pasiektas

Anot kritikų, pasiektas susitarimas nesumažins JAV deficito ir nepradės naujo bendradarbiavimo tarp partijų laikotarpio.<br>AP nuotr.
Anot kritikų, pasiektas susitarimas nesumažins JAV deficito ir nepradės naujo bendradarbiavimo tarp partijų laikotarpio.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 13, 2013, 9:08 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:36 PM

Už įstatymą balsavo 332 politikai, prieš - 94. Priėmus dokumentą, jis keliauja į Senatą - tikimasi, kad šis jį priims jau kitą savaitę, nors konservatyviosios politinės grupės teigia, kad naujasis biudžetas prieštarauja JAV valdžios taikomai taupymo politikai.

Anot kritikų, pasiektas susitarimas nesumažins JAV deficito ir nepradės naujo bendradarbiavimo tarp partijų laikotarpio. „Bijau, kad toks susitarimas taps veikiau išimtimi - nematau lankstumo sprendžiant kitas svarbias fiskalines problemas ar svarstant įstatymų projektus, pavyzdžiui, imigracijos reformą“, - „Reuters“ sakė Atstovų Rūmų demokratų partijos narys Chrisas Van Hollenas.

Tačiau respublikonas Kongreso Atstovų Rūmų pirmininkas Johnas Boehneris teigia, kad tai nedidelė pergalė. „Ar tai tobulas sprendimas? Ne, tikrai ne, - sakė jis. - Mums dar teks įdėti daug darbo, kad pradėtume kontroliuoti mūsų skolą ir mūsų deficitą, tačiau šis biudžetas yra teigiamas žingsnis šia kryptimi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.