Maskvoje pareigūnų kinkos sudrebėjo prieš musulmonų minią

Žiaurūs Vladimiro Putino opozicijai, bet švelnūs nepaklusniems musulmonams? Liūdnai pagarsėjusio Rusijos vidaus saugumo  dalinio OMON pareigūnai pademonstravo, ką šalies režimas baudžia, o kam priešintis nedrįsta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-29 11:42, atnaujinta 2018-01-29 07:20

Neseniai internete buvo išplatintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas Maskvoje įvykęs Rusijos specialiosios paskirties milicijos būrio OMON ir musulmonų grupės susirėmimas.

Musulmonų grupės įtūžį pakurstė vieno iš jų bendruomenės nario suėmimas prie Istorinės mečetės. Vyras buvo įsodintas į OMON autobusiuką, kurį vėliau apspito kelios dešimtys jį paleisti reikalavusių žmonių.

Garsėjantys žiaurumu ir įprastai režimą ginantys brutaliomis priemonėmis OMON pareigūnai prieš musulmonus smurto nesiėmė, tik mėgino taikiai susitarti.

„Allahu Akbar“ (Dievas yra didis) skanduojanti minia į derybas su specialiosiomis policijos pajėgomis nesileido, jie reikalavo suimtą vyrą paleisti, o OMON pareigūnams nesutikus, patys įsiveržė į autobusą ir jį išlaisvino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.