Vladimiras Putinas Baku susitiko su Turkijos prezidentu

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas dalyvavo derybose Baku su Turkijos prezidentu Recepu Tayyipu Erdoganu, praneša „RIA Novosti“. Pranešama, kad susitikimas buvo uždaras.

Rusijos vadovas V.Putinas (kairėje) ir Turkijos prezidentas R.T.Erdoganas.<br>AP nuotr.
Rusijos vadovas V.Putinas (kairėje) ir Turkijos prezidentas R.T.Erdoganas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 13, 2015, 1:12 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 6:02 PM

Per susitikimą su žurnalistais prezidentai tik trumpai apsikeitė įspūdžiais apie išvakarėse įvykusią pirmųjų Europos žaidynių atidarymo ceremoniją Baku mieste. Rusijos ir Turkijos lyderiai pasidžiaugė, kad ceremonija buvo labai spalvinga ir palinkėjo savo šalių komandoms ir Azerbaidžano sportininkams sėkmės.

Valstybių vadovų susitikime taip pat dalyvavo Vladimiro Putino užsienio politikos padėjėjas Jurijus Ušakovas, užsienio reikalų ministerijos vadovas Sergejus Lavrovas, Energetikos ministras Aleksandras Novakas, „Rosatom“ vadovas Sergejus Kirijenka, „Gazprom“ vadovas Aleksejus Mileris. Atidarymo ceremonijoje taip pat dalyvavo Tarptautinio olimpinio komiteto prezidentas Thomas Bachas, Monako kunigaikštis Albertas II, Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka, Azerbaidžano prezidentas Ilhamas Alijevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.