Tėvas bandė užmušti sūnų: atsegė diržą ir lėkė 120 km/h greičiu

Kolorade mažamečio vaiko tėvas tyčia sukėlė avariją ir siekė užmušti savo dviejų metukų sūnų, lėkdamas 120 km/ val. greičiu, rašo independent.co.uk.

Tėvas bandė užmušti sūnų: atsegė diržą ir lėkė 120 km/h greičiu<br>GoFund me nuotr.
Tėvas bandė užmušti sūnų: atsegė diržą ir lėkė 120 km/h greičiu<br>GoFund me nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2016, 8:51 PM, atnaujinta May 14, 2017, 8:45 AM

Apie tokius savo siekius 29-erių Nathan Weitzel policijai prisipažino pats. Tokio jo elgesio motyvas – nesugebėjimas susidoroti su tėvystės atsakomybe.

Vyrui pateikti kaltinimai už mėginimą įvykdyti pirmo laipsnio žmogžudystę, vaiko išnaudojimą ir jo užpuolimą.

Dvejų metukų Isaiahas patyrė gyvybei ne mirtinų sužalojimų, įskaitant galvos smegenų sutrenkimą, jam lūžo koja. Berniuko galvą teko siūti, ant kaklo uždėtas įtvaras, kurį vaikas turės nešioti mažiausiai du mėnesius.

Pasak teismo įrašų, berniuko tėvas rugpjūčio 21 dieną sūnų išsivedė į parką Denverio priemiestyje. Kol sūnus žaidė, tėvas mąstė apie būdus, kaip jį nužudyti. Po to, kai išėjo iš parko, įsisodino sūnų į automobilį ir važinėjo aplinkui ieškodamas vietos, į ką trenktis ir staiga rėžėsi į vieną iš automobilių, stovinčių prie namo.

Kai atvyko ugniagesiai gelbėtojai ir ištraukė vyrą iš automobilio, jis dar bandė persipjauti sau gerklę su viena iš šukių nuo sudaužytų stiklų.

Berniuko tėtis prisipažino avarijos dieną vartojęs narkotikų. Policijai vyras aiškino, kad specialiai vaiko neįsodino į specialią kėdutę ir nesegė diržo, nes norėjo vaiko atsikratyti „turėti vaiką yra didelė atsakomybė ir jis nemanė esantis pakankamai suaugęs, kad galėtų auginti sūnų“.

Vaiko motina gyvena atskirai nuo vaiko tėvo ir leidžia jam matytis su vaiku savaitgaliais. Tą dieną, kai įvyko avarija, vaikas vakare jau turėjo būti grąžintas motinai. Motina tokį vyro poelgį įvertino taip: „jis turėtų būti pasodintas į kalėjimą ilgam laikui“.

Berniuko gydymui lėšos renkamos per „GoFundMe“ minios finansavimo platformą. Norintys prisidėti tai gali padaryti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.