JAV senatoriui per užpuolimą sulaužyti šeši šonkauliai

Savo kaimyno užpultas JAV senatorius Randas Paulas yra sunkiau sužeistas nei buvo pranešta anksčiau.

 Savo kaimyno užpultas JAV senatorius Randas Paulas yra sunkiau sužeistas nei buvo pranešta anksčiau.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Savo kaimyno užpultas JAV senatorius Randas Paulas yra sunkiau sužeistas nei buvo pranešta anksčiau.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2017, 8:16 AM

Kentukio valstijai atstovaujantis respublikonas trečiadienį sakė, kad jam buvo sulaužyti šeši šonkauliai ir plaučiuose pradėjo kauptis skysčių.

„Esu dėkingas už jūsų visų palaikymą“, – po praėjusio penktadienio smurtinio incidento „Twitter“ rašė R. Polas.

„Naujausios žinios apie sveikatą: galutinė ataskaita rodo šešis lūžusius šonkaulius; nauja rentgeno nuotrauka rodo efuziją plaučiuose“, - pridūrė jis.

Gali būti, kad Kentukyje besigydantis R. Paulas, negalės būti Vašingtone, kai Senato respublikonai Kongrese nori priimti svarbią mokesčių pertvarką.

Tačiau Senato daugumos lyderis Mitchas McConnellis žurnalistams antradienį sakė, kad R. Paulą Vašingtone pamatyti tikisi jau kitą savaitę.

Sekmadienį R. Paulas incidentą pavadino „nelaimingu atsitikimu“ ir jo atstovas sakė, kad senatoriui viskas gerai.

Kentukio valstijos policija nurodė, kad penktadienio popietę pareigūnai buvo iškviesti į R. Paulo namus Voreno apygardoje dėl užpuolimo. Jie sulaikė senatoriaus kaimyną - 59-erių Rene Boucherį.

Įtariamojo advokatas Mattas Bakeris radijui WKU sakė, kad nesutarimas buvo nereikšmingas ir jokiu būdu įvyko ne dėl politinių priežasčių.

Dienraštis „The New York Times“ citavo politiko kaimynus ir apie incidentą žinančius respublikonų įstatymų leidėjus, sakiusius, kad užpuolimas buvo ginčo dėl namų kiemų priežiūros padarinys.

Gretimame name gyvenantis į pensiją išėjęs anesteziologas R. Boucheris įsibėgėjęs pargriovė R. Paulą, kai šis lipo nuo vairuojamos vejapjovės, rašo laikraštis.

Senatorius buvo užsidėjęs garsą slopinančias ausines ir neišgirdo artėjančio R. Boucherio, laikraštis citavo Kentukio respublikoną ir vieną jo draugą.

54 metų R. Paulas pernai metais nesėkmingai mėgino tapti respublikonų kandidatu į prezidentus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.