Kazachstane mikroautobusui susidūrus su lokomotyvu žuvo šeši žmonės

Kazachstano pietvakariuose keleiviniam mikroautobusui šeštadienį geležinkelio pervažoje susidūrus su lokomotyvu žuvo šeši žmonės, dar septyni sužeisti, pranešė Vidaus reikalų ministerija.

Reguliuojamos pervažos, kurioje įvyko avarija, signalizacijos įrenginiai buvo tvarkingi ir veikė.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Reguliuojamos pervažos, kurioje įvyko avarija, signalizacijos įrenginiai buvo tvarkingi ir veikė.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2017, 4:21 PM

VRM regioninio departamento atstovė spaudai Jazira Abil sakė, kad nelaimė įvyko 14 val. 5 min. vietos (10 val. 5 min. Lietuvos) laiku geležinkelio pervažoje netoli Žanaozeno miesto Mangystau srityje.

„Keleivinis (mikroautobusas) „GAZel“, važiavęs iš Žanaozeno, pervažoje susidūrė su šilumvežiu Tengė gyvenvietėje. Per eismo įvykį žuvo šeši žmonės, dar septyni patyrė įvairaus sunkimo traumų“, – nurodė ji.

J. Abil pridūrė, kad dėl šios avarijos pradėtas baudžiamasis tyrimas.

Valstybinė geležinkelių bendrovė KTŽ pažymėjo, kad reguliuojamos pervažos, kurioje įvyko avarija, signalizacijos įrenginiai buvo tvarkingi ir veikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.