Estijoje nuskendo mikroautobusas, ieškoma dingusiųjų

Estijoje vienam mikroautobusui antradienį užvažiavus ant užšalusios Pernu įlankos ir įlūžus buvo išgelbėti du žmonės, bet dar keturių žmonių tebeieškoma.

 Mikroautobusas nuskendo įlankoje. <br> AFP/„Scanpix“ asociatyvioji nuotr.
 Mikroautobusas nuskendo įlankoje. <br> AFP/„Scanpix“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2018, 2:33 PM, atnaujinta Feb 6, 2018, 3:42 PM

Gelbėjimo tarnybos 12 val. 7 min. vietos (ir Lietuvos) laiku gavo pranešimą, kad transporto priemonė, kurioje buvo du žmonės, įlūžo netoli Munalaido uosto Pernu apskrityje. Du žmonės – vyras ir moteris  sugebėjo palikti mikroautobusą ir išsiropšti ant ledo. Gelbėtojams, panaudojusiems amfibiją, pavyko juos nukelti ir išvežti į ligoninę.

Manoma, kad nuskendusiame mikroautobuse tebėra likę keturi žmonės; jų ieškoti siunčiami narai. Pasak gelbėtojų, vandens gylis toje vietoje yra apie keturis metrus.

Vietos pareigūnai sakė, kad mikroautobusu važiavę žmonės tikriausiai mėgino pasiekti netoliese esančią Manilaido salelę.

„Jie nuvažiavo apie pusę kelio, ir mikroautobusas nugarmėjo po ledu“, – BNS sakė Lenemos apskrities atstovas spaudai. Jis pridūrė, kad išgelbėti du žmonės iš pažiūros atrodė girti.

Gelbėtojas Eevo Pulli sakė vietos laikraščiui „Parnu Postimees“, kad mikroautobusu važiavę žmonės nebuvo vietos gyventojai. Pasak jo, vietos gyventojai vis dar vengia lipti ant užšalusios jūros, o nelaimės vietoje pirmadienį tebetyvuliavo atviras vanduo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą