JAV karinėje bazėje atidarius voką su nežinoma medžiaga blogai pasijuto 11 žmonių

JAV karinėje bazėje šalia Vašingtono antradienį atidarius voką su „nežinoma medžiaga“ blogai pasijuto 11 žmonių, tarp jų kariškių, pranešė pareigūnai.

R.Vitkaus nuotr.
R.Vitkaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2018, 7:34 AM

Minėtas vokas buvo atsiųstas į Jungtinę Myero-Hendersono Hallo karinę bazę, o jį atidarius pastatas buvo evakuotas, sakoma JAV jūrų pėstininkų pranešime.

Bazės pareigūnai „bendradarbiauja su vietos kenksmingų medžiagų ekspertų komandomis ir FTB. Keliems jūrų pėstininkams po šio incidento teikiama medicinos pagalba“, teigiama pranešime.

„Šiuo metu nėra jokių papildomų detalių, nes tebevyksta tyrimas“, – priduriama jame.

Arlingtono priešgaisrinės apsaugos departamentas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad „11 žmonių pasijuto blogai, kai bendrajame administraciniame pastate buvo atidarytas laiškas“.

CNN pranešė, kad vienas kapralas, vyresnysis seržantas ir pulkininkas skundėsi „deginimo pojūčiu“ ant rankų ir veido.

Jūrų pėstininkų atstovas majoras Brianas Blockas teigė, kad dar per anksti spręsti, ar šis incidentas laikytinas teroro ataka.

„Gerokai per anksti pradėti spėlioti apie tai; turime palaukti ir leisti tyrėjams dirbti savo darbą“, – sakė jis naujienų agentūrai AFP.

Prie pat Vašingtono esanti Jungtinė Myero-Hendersono Hallo karinė bazė yra įsikūrusi netoli Arlingtono nacionalinių kapinių ir Potomako upės.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.