Briuselio traukinių stotyje girdėtas šūvis sukėlė paniką, sužeistųjų nėra

Briuselio traukinių stotyje trečiadienį pasigirdęs šūvis sukėlė paniką; ten vykdoma stambi policijos operacija ir buvo uždarytos dvi platformos.

 Briuselio policija nurodė, kad stebėjimo kameros užfiksavo, kaip kažkoks įtariamasis paleido šūvį į žemę ir pabėgo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Briuselio policija nurodė, kad stebėjimo kameros užfiksavo, kaip kažkoks įtariamasis paleido šūvį į žemę ir pabėgo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2018, 8:41 PM

Briuselio policija nurodė, kad stebėjimo kameros užfiksavo, kaip kažkoks įtariamasis paleido šūvį į žemę ir pabėgo. Išgirdę šūvį žmonės ėmė bėgti iš tos traukinių stoties dalies. Incidentas įvyko vakaro piko valandomis.

Prokuratūros atstovė Ine Van Wymersch sakė, kad į įvykio vietą netrukus atvyko policija. Buvo uždaryta dalis stoties pastato, ten vyksta patikrinimas.

Ji sakė, kad per incidentą niekas nebuvo sužeistas, o įtariamojo ieško policija.

Kiek anksčiau buvo pranešta, kad šioje stotyje nugriaudėjo nesmarkus sprogimas.

Pagrindinėse Belgijos traukinių stotyse po 2016-aisiais Briuselį sukrėtusių išpuolių oro uoste ir metropolitene, pareikalavusių 32 gyvybių, vis dar budi didesnės policijos ir saugumo tarnybų pajėgos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.