Buvusiam Malaizijos premjerui uždrausta išvykti iš šalies

Netikėtai rinkimus pralaimėjęs buvęs Malaizijos ministras pirmininkas Najibas Razakas ir jo žmona Rosmah Mansor susilaukė draudimo išvykti iš šalies, teigia Malaizijos imigracijos departamento vadovas.

N.Razakas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
N.Razakas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2018, 9:28 AM

„Imigracijos departamentas įtraukė Najibą ir Rosmah į juodąjį sąrašą žmonių, kuriems draudžiama išvykti iš šalies“, – naujienų agentūrai AFP sakė imigracijos departamento vadovas Mustafaras Ali.

„Ką tik imigracijos departamento buvau informuotas, kad mano šeimai ir man negalima išvykti į užsienį. Gerbiu sprendimą ir liksiu šalyje su savo šeima“, – tviteryje į sprendimą reagavo N.Razakas.

Pastaruoju metu buvo manoma, kad N.Razakas ir dėl savo potraukio prabangai Malaizijoje itin nemėgstama R.Mansor gali pabėgti į Indoneziją.

Anksčiau pats N.Razakas tviteryje rašė planuojantis „trumpą pertraukėlę“. Po šių pareiškimų pikta minia susirinko prie oro uosto Kvala Lumpūre, kad neleistų buvusiam premjerui ir jo žmonai pabėgti iš šalies.

Po pralaimėjimo rinkimuose vis garsėjo kalbos, kad rinkimus laimėjęs Mahathiras Mohamadas imsis tirti didžiulį valstybės lėšų vagystės skandalą, kuriame yra įtariamas ir pats N.Razakas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.