Donaldas Trumpas ligoninėje aplankė savo žmoną po inksto operacijos

JAV prezidentas Donaldas Trumpas antradienį ligoninėje aplankė savo sutuoktinę Melanią, atsigaunančią po inksto operacijos.

 Scapix nuotr.
 Scapix nuotr.
 Scapix nuotr.
 Scapix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 16, 2018, 6:29 PM, atnaujinta May 16, 2018, 7:31 PM

Kiek anksčiau JAV vadovas sakė, kad pirmoji ponia „jaučiasi tikrai gerai“ ir į Baltuosius rūmus ji turėtų grįžti iki šios savaitės pabaigos.

Antradienio popietę jis sraigtasparniu atvyko į Walterio Reedo nacionalinį kariškių medicinos centrą į šiaurę nuo Vašingtono ir su žmona praleido apie pusantros valandos. Po to prezidentas grįžo į Baltuosius rūmus.

Slovėnijoje gimusiai prezidento žmonai buvo atlikta embolizacijos procedūra. Pirmadienį po šios operacijos D.Trumpas taip pat aplankė žmoną.

„Melania jaučiasi tikrai gerai. Ji dabar į mus žiūri“, – antradienį sakė D.Trumpas prie Kapitolijaus per kasmetinę teisėsaugos pareigūnų, žuvusių tarnybos metu, pagerbimo ceremoniją.

„Noriu padėkoti neįtikėtiniems gydytojams, – pridūrė jis. – Jie padarė nuostabų darbą.“

Kiek vėliau per respublikonų senatorių pietus D.Trumpas dar kartą pakartojo, kad jo žmona „jaučiasi tikrai gerai“.

Per tą renginį prezidentas pajuokavo, kad M.Trump sulaukė tiek daug palaikymo, kad ji turėjusi jam pažadėti nesivaržyti su juo rinkimuose, sakė vienas asmuo, susipažinęs su ta diskusija, tačiau neįgaliotas komentuoti privačių pokalbių.

D.Trumpas taip pat pajuokavo, kad jo 48 metų žmona turėtų lankyti jį ligoninėje, o ne atvirkščiai, sakė vienas senatorius. JAV prezidentas kitą mėnesį švęs 72-ą gimtadienį.

Antradienį D.Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad jo žmona „bus išrašyta iš ligoninės po dviejų ar trijų dienų“. Pirmosios ponios atstovė nurodė, kad M.Trump veikiausiai bus hospitalizuota „visą savaitę“.

Baltieji rūmai informavo, kad M.Trump operacija buvo „sėkminga“, tačiau daugiau detalių apie jos būklę nepateikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų