Šeimos nužudymu kaltinamas vyras pateikė savo įvykių versiją

JAV Kolorado valstijos gyventojai su siaubu stebi vienos šeimos tragišką istoriją. 33-ejų Chrisas Wattsas kaltinamas savo nėščios žmonos ir dukrų nužudymu, tačiau vyras savo kaltę neigia.

 Ch.Wattsas pareigūnams sakė nežudęs savo dukrų. 
 Ch.Wattsas pareigūnams sakė nežudęs savo dukrų. 
 Ch.Wattsas pareigūnams sakė nežudęs savo dukrų. <br> Mega/Scanpix nuotr.
 Ch.Wattsas pareigūnams sakė nežudęs savo dukrų. <br> Mega/Scanpix nuotr.
 Ch.Wattsas pareigūnams sakė nežudęs savo dukrų. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 Ch.Wattsas pareigūnams sakė nežudęs savo dukrų. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 21, 2018, 12:08 PM, atnaujinta Aug 21, 2018, 1:07 PM

Teisme Ch.Wattsas aiškino, kad tai jo sutuoktinė 34-erių Shanann Watts pasmaugė jų dukras 3 metų Celeste ir ketverių Bellą po to, kai vyras jai pareiškė norintis skyrybų. Po to jis esą iš pykčio nužudė savo žmoną.

Iš viso vyrui pateikti devyni kaltinimai. Tarp jų yra kaltinimai nužudymu, neteisėtu nėštumo nutraukimu ir kūnų slėpimu, skelbia BBC.

Sh.Watts kūnas buvo rastas praėjusią savaitę. Ji buvo palaidota mažame kape netoli naftos kompanijos, kurioje dirbo Ch.Wattsas. Kiek vėliau netoliese buvo aptikti ir dviejų mergaičių kūnai. Nustatyta, kad Sh.Watts buvo 15 savaičių nėščia.

Policijos pareigūnai nustatė, kad Ch.Wattsas kurį laiką turėjo romaną su kolege. Tačiau vyras mėgino jį nuslėpti nuo policijos.

Teismo dokumentuose nurodoma, kad praėjusio pirmadienio naktį Ch.Wattsą po darbo kelionės namo nuvežė draugas. Sugrįžęs namo vyras savo sutuoktinei pareiškė norįs skyrybų.

Pasak Ch.Wattso, su žmona jie nesipyko, tačiau pokalbis buvo emocionalus. Vėliau jis esą pamatė per miegamajame įrengtą monitorių, kad Sh.Watts smaugia jųdviejų dukras. Supykęs vyras teigė nuėjęs ir pasmaugęs savo žmoną.

Dėl Sh.Watts dingimo susirūpinta ryte, kai ji neatėjo į vizitą pas gydytoją, dėl kurio buvo iš anksto susitarusi.

Teismo dokumentuose nurodoma, kad Sh.Watts draugė aptiko jos automobilį garaže. Ant galinės sėdynės buvo ir vaikiškos kėdutės. Netrukus ji paskambino Ch.Wattsui ir paprašė atvažiuoti namo. Dingusiosios draugė teigė bijojusi, kad vilkligė sirgusi Sh.Watts galėjo pasijusti blogai ir kur nors susmukti.

Kol Ch.Wattsas atvyko namo, jo kieme jau stovėjo policijos pareigūnų automobilis. Į namus įleisti pareigūnai netrukus aptiko Sh.Watts rankinę virtuvėje. Miegamajame jie rado nuo lovos numestą patalynę.

Tačiau Ch.Wattsas apie praėjusios nakties įvykius tylėjo. Atvirkščiai – jis netgi kreipėsi į vietos televiziją sakydamas, jog tikisi, kad jo šeima sugrįš namo.

„Tikiuosi, kad šiuo metu jie yra kažkur saugūs. Labai noriu, kad jie sugrįžtų namo“, – žurnalistams kalbėjo Ch.Wattsas.

Šeimos artimieji ir draugai neteko amo sužinoję apie žmogžudystes. Juolab kad socialiniuose tinkluose Sh.Watts savo sutuoktinį vadino geriausiu tėvu ir vyru. Moteris tikino negalinti įsivaizduoti be jo savo gyvenimo.

Tačiau vietos žiniasklaida pranešė, jog šeima turėjo finansinių problemų. Be to, Sh.Watts esą įtarė, kad vyras ją apgaudinėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.