Amerikiečių aktoriui Vinsui Vaughnui pateikti kaltinimai dėl vairavimo apsvaigus

Amerikiečių aktoriui Vince'ui Vaughnui pareikšti kaltinimai dėl vairavimo apsvaigus ir atsisakymo būti patikrintam alkotesteriu, penktadienį paskelbė pareigūnai.

 Amerikiečių aktoriui Vince'ui Vaughnui pareikšti kaltinimai dėl vairavimo apsvaigus ir atsisakymo būti patikrintam alkotesteriu, penktadienį paskelbė pareigūnai.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Amerikiečių aktoriui Vince'ui Vaughnui pareikšti kaltinimai dėl vairavimo apsvaigus ir atsisakymo būti patikrintam alkotesteriu, penktadienį paskelbė pareigūnai.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2018, 12:07 PM, atnaujinta Sep 8, 2018, 12:10 PM

Kaltinimai komedijos „Slėpkit pamerges!“ ir serialo „Tikras detektyvas“ žvaigždei pateikti „po to, kai jis (anksčiau šią vasarą) buvo sustabdytas prie blaivumo tikrinimo posto Manhatan Biče“, sakoma Los Andželo apygardos prokuroro pareiškime.

Po birželį įvykusio incidento 48-erių aktoriui tai pat bus pareikšti kaltinimai dėl „atsisakymo paklusti policijos pareigūnui arba leisti atlikti patikrinimą“, nurodė prokuroro biuras.

Anot įstaigos, abu kaltinimai nagrinėjami kaip baudžiamasis nusižengimas, taigi, jeigu jo kaltė bus įrodyta, V. Vaughnui gali tekti praleisti už grotų iki 360 dienų.

Aktorius stos prieš teismą rugsėjo 10-ąją ir išklausys jam oficialiai pareikštus kaltinimus.

V. Vaughnas šią savaitę dalyvavo Venecijos filmų festivalyje. Ten jis pristatė savo naujausią dramą apie policijos piktnaudžiavimą „Dragged Across Concrete“, kuriame suvaidino kartu su Melu Gibsonu ir Jennifer Carpenter.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.