Netoli Misūrio oro uosto sudužus lengvajam lėktuvui žuvo du žmonės

Misūryje netoli neapšviesto oro uosto nukritus lengvajam lėktuvui, žuvo vienas vyras ir jo suaugęs sūnus, nepaisant to, kad piloto sužadėtinė žibintuvėliu mėgino parodyti orlaiviui kelią.

Šerifas iš pradžių sakė, kad lėktuvas buvo neseniai nupirktas, bet vėliau pareiškė, kad šeima juo naudojosi jau kurį laiką.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šerifas iš pradžių sakė, kad lėktuvas buvo neseniai nupirktas, bet vėliau pareiškė, kad šeima juo naudojosi jau kurį laiką.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2018, 11:23 AM, atnaujinta Sep 22, 2018, 11:28 AM

Nuolaužos buvo aptiktos penktadienio rytą miške, netoli kilimo ir tūpimo tako Festuso miestelyje.

Aukų vardai kol kas neskelbiami.

Anot Džefersono apygardos šerifo Dave'o Marshako, pilotas pakeliui į Niujorką ketvirtadienį pranešė apie problemas su lėktuvo elektroninėmis sistemomis, neleidusias jam nuotoliniu būdu įjungti kilimo ir tūpimo tako tako apšvietimo, kuris po darbo valandų išjungiamas.

D. Marshakas pridūrė, kad į piloto žinutes sureagavo jo sužadėtinė, išėjusi į aerodromą su žibintuvėliu. Lėktuvas trumpam nutūpė, bet tuojau dėl nežinomos priežasties vėl pakilo. Netrukus orlaivis sudužo.

Šerifas iš pradžių sakė, kad lėktuvas buvo neseniai nupirktas, bet vėliau pareiškė, kad šeima juo naudojosi jau kurį laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.