JAV senelių namuose penkios dienos po gaisro rastas gyvas 74 metų vyras

Vašingtone vienuose senelių namuose penkios dienos po gaisro buvo rastas gyvas 74 metų vyras, pirmadienį pranešė merė Muriel Bowser.

 Vašingtone vienuose senelių namuose penkios dienos po gaisro buvo rastas gyvas 74 metų vyras, pirmadienį pranešė merė Muriel Bowser.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Vašingtone vienuose senelių namuose penkios dienos po gaisro buvo rastas gyvas 74 metų vyras, pirmadienį pranešė merė Muriel Bowser.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-25 09:24, atnaujinta 2018-09-25 09:26

Pirmadienį rastas vyras buvo nuvežtas į ligoninę ir turėtų išgyventi, sakė merė ir pridūrė, kad žmogų rado žalą pastatui vertinusi komanda.

Manoma, kad per praėjusios savaitės gaisrą vyras įstrigo savo kambaryje. Pirmadienį už savo durų išgirdęs tyrėjus, vyras ėmė juos šaukti.

„Gyventoją rado pastato savininkų nusamdytos komandos, vertinusios struktūros saugumą, – sakė M. Bowser. – Remiantis ataskaita, kurią gavau iš pastato darbuotojų, atrodo, kad jis sėdėjo savo kambaryje.“

Vašingtono ugniagesių vadovas Gregory Deanas sakė, kad ugniagesių komandos, iš pradžių ieškojusios komplekse likusių senjorų, per evakuacijos chaosą „galėjo praleisti tą kambarį“.

Merė paskelbė, kad incidentas bus ištirtas, ir pridūrė, kad pastatas bus dar kartą tikrinamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.