Prancūzijos policija sulaikė vilkikus iš Rytų Europos reketavusius čečėnus

Prancūzijos policija per plataus masto operaciją šalies sostinėse priemiesčiuose sulaikė 23 čečėnų tautybės asmenis, įtariamus turto prievartavimu, sekmadienį pranešė laikraštis „Le Figaro“.

Nusikaltėlių grupė buvo nustačiusi 200 eurų „mokestį“ kiekvienam į Paryžių iš Rytų Europos atvykstančiam vilkikui.<br>VSAT nuotr.
Nusikaltėlių grupė buvo nustačiusi 200 eurų „mokestį“ kiekvienam į Paryžių iš Rytų Europos atvykstančiam vilkikui.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2018, 9:06 PM

Jo žiniomis, ši nusikaltėlių grupė buvo nustačiusi 200 eurų „mokestį“ kiekvienam į Paryžių iš Rytų Europos atvykstančiam vilkikui. Mokėti atsisakę jų vairuotojai buvo žiauriai sumušami.

„Le Figaro“ skelbia, jog per policijos reidą buvo paimtos didelės pinigų sumos, rasta šaunamųjų ginklų.

Šie turto prievartautojai buvo įsikūrę keliuose į Paryžiaus priemiesčiuose, kuriuos kerta pagrindinės magistralės į Prancūzijos sostinę. Grupuotei vadovavo 40 metų amžiaus čečėnų tautybės moteris.

„Le Figaro“ duomenimis, kai kurie sulaikytieji čečėnų tautybės asmenys jau buvo įtraukti į Prancūzijos policijos elektroninę duomenų bazę kaip į radikalųjį islamą linkę asmenys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.