Trumpas „lepina“ diktatorius, teigia buvęs JAV viceprezidentas

Buvęs JAV viceprezidentas Joe Bidenas ketvirtadienį pareiškė, kad dabartinis šalies prezidentas Donaldas Trumpas galbūt „nežino, ką daro“, ir lepina diktatorius.

Buvęs JAV viceprezidentas Joe Bidenas ketvirtadienį pareiškė, kad dabartinis šalies prezidentas Donaldas Trumpas galbūt „nežino, ką daro“, ir lepina diktatorius. <br>"Reuters"
Buvęs JAV viceprezidentas Joe Bidenas ketvirtadienį pareiškė, kad dabartinis šalies prezidentas Donaldas Trumpas galbūt „nežino, ką daro“, ir lepina diktatorius. <br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2018, 4:18 PM, atnaujinta Oct 18, 2018, 4:19 PM

Kaip televizijos CBS laidai „This Morning“ sakė potencialus Demokratų partijos kandidatas 2020-ųjų prezidento rinkimuose, D. Trumpas „regis, rezga romaną su autokratais“ ir „lepina“ diktatorius, tokius kaip Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir Saudo Arabijos valdančioji šeima.

Pasak J. Bideno, D. Trumpas arba „nežino, ką daro, arba turi visiškai painų supratimą apie Amerikos lyderystę pasaulyje“.

Baltųjų Rūmų patarėjai savo ruožtu teigia, kad nors prezidentas viešai nekritikuoja tam tikrų valstybių lyderių, jis negaili griežtų pasakymų už uždarų durų.

J. Bidenas taip pat išreiškė viltį, kad JAV demokratai nemėgins paskelbti D. Trumpui apkaltos, jei jų partija triumfuos lapkritį vyksiančiuose vidurio kadencijos rinkimuose.

„Nemanau, kad dabar tam yra pagrindo“, – nurodė buvęs JAV viceprezidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.