Prancūzijoje į kalėjimą pasiųstas tėvas, du savo vaikus maitinęs beveik vien „Coca-Cola“

Prancūzijoje į kalėjimą pasiųstas tėvas, du savo vaikus – trejų ir ketverių metų berniukus – maitinęs beveik vien tik „Coca-Cola“, trečiadienį pranešė vaikų advokatė.

 Prancūzijoje į kalėjimą pasiųstas tėvas, du savo vaikus – trejų ir ketverių metų berniukus – maitinęs beveik vien tik „Coca-Cola“, trečiadienį pranešė vaikų advokatė.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Prancūzijoje į kalėjimą pasiųstas tėvas, du savo vaikus – trejų ir ketverių metų berniukus – maitinęs beveik vien tik „Coca-Cola“, trečiadienį pranešė vaikų advokatė.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-25 11:36, atnaujinta 2018-10-25 11:39

Tėvas, kuris nemoka „nei skaityti, nei rašyti, nei skaičiuoti, nesupranta situacijos rimtumo ir visas savo gautas pašalpas išleisdavo alkoholiui“, trečiadienį sakė pagalbos aukoms ir tarpininkavimo asociacijos „France Victime 87“ atstovė Carole Papon.

Kelios dienos po pašalpos gavimo „šeima nebeturėdavo ko valgyti“, sakė advokatė ir pridūrė: „Jie turėdavo tik „Coca-Cola“.“

Tėvas, kaip teigiama, smurtaudavo žmonos ir vaikų atžvilgiu. Trečiadienį Limože centrinėje Prancūzijoje jam buvo skirta trijų mėnesių įkalinimo bausmė.

Vyresniajam berniukui teko pašalinti septynis dėl cukraus sugedusius dantis, o jaunesnysis nekalba. Abu jie buvo perduoti globai ir pradėti maitinti mėsa bei daržovėmis.

„Jų bute nieko nebuvo“, – naujienų agentūrai AFP sakė prokuroro pavaduotojas Bruno Robinet.

„Nebuvo šaldytuvo, vaikai miegojo ant čiužinio be apklotų, nebuvo jokių žaislų... Jų tėvas juos maitino pyragaičiais ir „kola“, – pridūrė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.