Jemeno Chudaidoje per susirėmimus žuvo 110 sukilėlių ir 22 lojalistai

Jemeno uostamiestyje Chudaidoje ir jo apylinkėse per pastarąją parą vykusias kautynes žuvo iš viso 110 sukilėlių husių ir 22 vyriausybę palaikantys kariai, mėginę užimti šį strategiškai svarbų miestą, penktadienį pranešė medikai.

Vienas vyriausybei ištikimų pajėgų pareigūnas savo ruožtu pranešė, kad per pastarąją parą žuvo 22 provyriausybinių pajėgų kovotojai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Vienas vyriausybei ištikimų pajėgų pareigūnas savo ruožtu pranešė, kad per pastarąją parą žuvo 22 provyriausybinių pajėgų kovotojai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2018, 9:46 PM

Tai reiškia, kad nuo karinių veiksmų suintensyvėjimo lapkričio 1 dieną Chudaidoje iš viso žuvo 382 abiejų konflikto pusių kovotojai.

Pasak dviejų gydytojų, dirbančių dviejose skirtingose Chudaidos ligoninėse, per susirėmimus visoje provincijoje ir aviacijos smūgį pačiame mieste žuvo 55 sukilėliai.

Tuo metu trečias medikas ir vienas gelbėtojas patvirtino, kad dar 55 husiai buvo nukauti per kautynes uostamiestyje. Anot jų, aukų kūnai buvo nugabenti į sostinę Saną, kontroliuojamą sukilėlių.

Vienas vyriausybei ištikimų pajėgų pareigūnas savo ruožtu pranešė, kad per pastarąją parą žuvo 22 provyriausybinių pajėgų kovotojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.