Baltarusijos sostinės prekybos centre įgriuvo lubos

Minsko prekybos ir pramogų centre „Arena City“ pirmadienį įgriuvo lubos, per incidentą nukentėjo mažiausiai viena moteris, pranešė Baltarusijos sostinės Vykdomojo komiteto Vidaus reikalų vyriausioji valdyba ir Sveikatos apsaugos ministerija.

 Tuo metu Nepaprastųjų situacijų ministerija patikslino, kad įgriuvo 150 kvadratinių metrų lubų perdangos.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Tuo metu Nepaprastųjų situacijų ministerija patikslino, kad įgriuvo 150 kvadratinių metrų lubų perdangos.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2018, 4:29 PM

Remiantis Vykdomojo komiteto Vidaus reikalų vyriausiosios valdybos pranešimu, paskelbtu socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje, 15 val. 51 min. vietos ( 14 val. 51 min. Lietuvos) laiku į Minsko centrinę budėtojų tarnybą paskambinęs asmuo pranešė, kad prekybos centre „Arena City“ įgriuvo lubos.

„Įvykio vietoje dirba milicijos darbuotojai. Įvykio aplinkybės tiriamos“, – priduriama jame.

Baltarusijos sveikatos apsaugos ministerija savo ruožtu informavo, kad per incidentą nukentėjo viena moteris, ji patyrė galvos traumą ir buvo hospitalizuota.

Tuo metu Nepaprastųjų situacijų ministerija patikslino, kad įgriuvo 150 kvadratinių metrų lubų perdangos.

„Pirminiais duomenimis, ministerijos pagalbos neriekia. Informacija apie nukentėjusiuosius tikslinama“, – sakoma ministerijos pranešime.

Prekybos ir pramogų centras „Arena City“ buvo atidarytas 2013 metų balandžio mėnesį. Bendras centro plotas – 87 974 kvadratiniai metrai. Jame yra viena didelė savitarnos parduotuvė, daugybė mažesnių parduotuvių, sporto klubas, automobilių salonas, banko paslaugų centras ir restoranas. Tame pačiame pastate įsikūręs pramogų kompleksas, kino teatras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.