Vokietijoje teisiamas kelerius metus bendradarbius nuodijęs vyras

Vokietijoje dėl pasikėsinimo nužudyti teisiamas 57 metų vyras, kelerius metus nuodijęs bendradarbius „pagardindamas“ jų sumuštinius nuodingosiomis medžiagomis.

Vokietijoje dėl pasikėsinimo nužudyti teisiamas 57 metų vyras, kelerius metus nuodijęs bendradarbius „pagardindamas“ jų sumuštinius nuodingosiomis medžiagomis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Vokietijoje dėl pasikėsinimo nužudyti teisiamas 57 metų vyras, kelerius metus nuodijęs bendradarbius „pagardindamas“ jų sumuštinius nuodingosiomis medžiagomis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2018, 3:09 PM, atnaujinta Nov 15, 2018, 3:36 PM

Vyras, kurio pavardė neskelbiama laikantis Vokietijoje galiojančių nuostatų dėl asmens privatumo, kaltinamas tuo, kad į kolegų pietus berdavo įvairių cheminių medžiagų, įskaitant švino acetatą ir gyvsidabrį.

Ketvirtadienį vakariniame Bylefeldo mieste prasidėjusio teismo proceso metu prokurorai sakė, kad vyras kolegas nuodijo laikotarpiu nuo 2015 iki 2018 metų.

Vyras, taip pat kaltinamas kūno sužalojimu, buvo areštuotas gegužę, kai stebėjimo kameros užfiksavo, kaip jis beria įtartinus baltos spalvos miltelius ant vieno kolegos sumuštinio.

Prokurorai sako, kad vyras taip elgėsi, nes norėjo stebėti, kaip prastėja kolegų sveikatos būklė.

Viena iš jo aukų šiuo metu yra komos būklės, jai pažeistos smegenys. Kitai aukai smarkiai pažeisti inkstai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.