Dingusio tėvo ieškojęs vyras namo rūsyje aptiko šiurpų radinį

Vyras, ilgus metus ieškojęs savo dingusio tėvo, per Heloviną savo namo rūsyje aptiko skeletą. Šią savaitę atsakingos institucijos patvirtino, kad palaikai išties priklauso seniai pradingusiam tėtušiui.

Tėvo palaikus namo rūsyje vyras rado per Heloviną.<br>Instagramo nuotr.
Tėvo palaikus namo rūsyje vyras rado per Heloviną.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2018, 6:52 PM, atnaujinta Dec 15, 2018, 9:59 PM

Mike'as Carrollas iš Long Ailendo, Niujorko, kaulus atrado kartu su savo dviem sūnumis. „Tai neįprasta, bet aš dėl to nenustebau, – prisipažino M.Carrollas. – Žinoma, tai kelia daug jausmų, bet mes susitvarkysime.“

Mike'as užaugo svarstydamas, kas nutiko jo tėčiui, Korėjos karo veteranui George'ui Carrollui, kuris pradingo be žinios 1961 metais, kai berniukui buvo vos 8 mėnesiai.

1998 metais vyras iš savo mamos nusipirko šeimos namą ir metų metus kasinėjo , ieškodamas tėvo palaikų – tai daryti jį paskatino nuojauta ir ekstrasensė, nurodžiusi ieškoti būtent rūsyje.

M.Carrollas teigia, kad aiškiaregė jam nurodė ne vien palaidojimo vietą: „Ekstrasensė man sakė, kad jis mirė nuo smūgio buku daiktu. Tiesą sakant, ji man pasakė, kad tai buvo vamzdis – kad jam trenkė vamzdžiu į galvą ir palaidojo gyvą“, – laikraščiui „The New York Post“ paskaojo vyras.

Tyrėjai patvirtino, kad kad žuvusiojo kaukolė išties buvo skilusi nuo „smūgio buku daiktu.“

Nors vyro mirties priežastis įvardinta kaip žmogžudystė, M.Carrollas teigia, kad jam pakanka to, kad rado tėvo palaikus: „Nebus daugiau jokio teisingumo. Teisingumas jau įvyko, kai mes jį atkasėme, nes sukliudėme tobulam nusikaltimui.“

Dabar šeima siekia suorganizuoti kariškas laidotuves, kad deramai pagerbtų karo veteraną.

„Sakau savo sūnums... mes laimėjome didįjį prizą, kai tai jau atrodė neįmanoma. Mes radome mano tėtį, taigi mes laimėjome", - guodžiasi jie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.