Nelaimė Rusijoje: gaisruose žuvo 10 žmonių, įskaitant šešis vaikus

Šeši vaikai ir keturi suaugusieji sekmadienį žuvo per namų gaisrus keliuose Rusijos miestuose, skelbia šalies žiniasklaida.

Vienas mažas vaikas ir du suaugusieji sekmadienį žuvo per gaisrą Kazanėje.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Vienas mažas vaikas ir du suaugusieji sekmadienį žuvo per gaisrą Kazanėje.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-16 11:47

Trys maži vaikai žuvo per namuose kilusį gaisrą viename kaime Baškirijoje, skelbia naujienų agentūra „RIA Novosti“. Skelbiama, kad du keturmečiai ir vienas dvimetis namie buvo palikti vieni.

Naujienų agentūra „Interfax“ skelbia, kad dar du vaikai žuvo per sekmadienį kilusį gaisrą Krasnyj Kut miestelyje, pietinėje Saratovo srityje.

Tatarstano nepaprastųjų situacijų ministerija praneša, kad vienas mažas vaikas ir du suaugusieji sekmadienį žuvo per gaisrą Kazanėje.

Dar du suaugusieji žuvo ir trys vaikai buvo sužeisti per sekmadienį kilusį gaisrą bendrabutyje Maskvos regione esančiame Peresveto miestelyje, praneša „RIA Novosti“.

Rusijoje dėl korupcijos dažnai pažeidžiamos priešgaisrinės taisyklės: pareigūnai, mainais į kyšius, dažnai išduoda statybos leidimus.

Kovą 64 žmonės, įskaitant 41 vaiką, žuvo per didžiulį gaisrą prekybos centre Kemerovo mieste Sibire. Po šios tragedijos vietos prokurorai nurodė patikrinti priešgaisrinę saugą prekybos centruose ir kitose kultūros ir pasilinksminimo vietose visoje Rusijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?