Keleiviai nufilmavo košmarą: po stipraus purtymo lėktuvui teko skubiai leistis

Iš Orindžo apygardos trečiadienio vakarą pakilęs ir į Sietlą skridęs lėktuvas turėjo skubiai nusileisti. Orlaivis patyrė galingą turbulenciją: lėktuvą ėmė smarkiai purtyti, daiktai ėmė skraidyti salone, keturi keleiviai ir skrydžių palydovė buvo sužeisti, rašo „Seattle Times“.

Keleiviai patyrė košmarą.
Keleiviai patyrė košmarą.
 Daiktai skraidė salone.
 Daiktai skraidė salone.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 14, 2019, 7:05 PM

Orlaivis nusileido artimiausiame laisvame oro uoste – Reno mieste Nevados valstijoje. Čia jį skubiai pasitiko medikų ekipažas.

Du iš sužeistų keleivių ir skrydžių palydovė buvo išvežti į ligoninę. Dar dviem žmonėms pagalba suteikta oro uoste. Nepatikslinta, kaip sunkiai nukentėjo keleiviai, tačiau žinoma, kad į Reno miestą jie visi atskrido sąmoningi.

Prieš orlaiviui pakylant pasirodė pranešimų, kad stiprus artėjantis ciklonas gali atnešti audrų ir sukelti galingą turbulenciją. Vis dėlto lėktuvui leista pakilti.

Tačiau orlaivis su 70 keleivių ir 4 įgulos nariais neilgai paskridęs pakliuvo į turbulencijos zoną. Purtymas buvo toks galingas, kad daiktai ėmė kristi, per sėdynes skiriantį praėjimą ėmė riedėti vežimėlis su užkandžiais, iš jo krito daiktai.

Vienam keleiviui pavyko užfiksuoti, kaip atrodė salonas, kai purtymas kiek aprimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.