Trys britų parlamentarai konservatoriai traukiasi į nepriklausomą frakciją

Trys proeuropietiškų pažiūrų britų parlamentarai konservatoriai trečiadienį pasitraukė iš savo partijos į naują nepriklausomą centristų frakciją, prieštaraujančią vyriausybės pozicijai dėl „Brexit“.

 Atsiskyrę įstatymų leidėjai tikisi į savo frakciją privilioti proeuropietiškai nusiteikusių kolegų iš leiboristų ir torių gretų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Atsiskyrę įstatymų leidėjai tikisi į savo frakciją privilioti proeuropietiškai nusiteikusių kolegų iš leiboristų ir torių gretų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2019, 1:48 PM

Anna Soubry, Heidi Allen ir Sarah Wollaston paskelbė, kad prisijungs prie aštuonių parlamentarų, pastarosiomis dienomis pasitraukusių iš opozicinės Leiboristų partijos, sukurtos frakcijos.

Septyni britų parlamentarai iš Leiboristų partijos pirmadienį paskelbė, kad traukiasi iš frakcijos ir formuoja nepriklausomą deputatų grupę, taip protestuodami prieš šios opozicinės politinės jėgos palaikymą „Brexit“ procesui ir nesugebėjimą numalšinti antisemitizmo savo gretose. Anksčiau trečiadienį apie pasitraukimą iš Leiboristų partijos paskelbė dar viena parlamentarė.

Atsiskyrę įstatymų leidėjai tikisi į savo frakciją privilioti proeuropietiškai nusiteikusių kolegų iš leiboristų ir torių gretų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.