Vokietijos užsienio reikalų ministras dėl lėktuvo gedimo įstrigo Malyje

Vokietijos užsienio reikalų ministras Heiko Maasas penktadienį iškilus techninėms problemoms dėl jo lėktuvo įstrigo Malyje – tai naujausias iš virtinės incidentų, susijusių su vyriausybės narių skrydžiais.

 Vokietijos užsienio reikalų ministras Heiko Maasas penktadienį iškilus techninėms problemoms dėl jo lėktuvo įstrigo Malyje.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Vokietijos užsienio reikalų ministras Heiko Maasas penktadienį iškilus techninėms problemoms dėl jo lėktuvo įstrigo Malyje.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2019, 10:19 AM

H.Maasas, kuris Vakarų Afrikoje aplankė Siera Leonę, Burkina Fasą ir Malį, įstrigo Malio sostinėje Bamake, bet vėliau penktadienį turi grįžti į Berlyną, sakė Užsienio reikalų ministerijos atstovė.

Lapkričio mėnesį Vokietijos kanclerė Angela Merkel pavėlavo į Didžiojo dvidešimtuko (G-20) susitikimo Argentinoje atidarymą, kai jos lėktuvas „Airbus A340-300“ dėl techninių problemų buvo priverstas nutūpti Kelne.

Tuo tarpu Vokietijos prezidentas Frankas-Walteris Steinmeieris sausio pabaigoje dėl panašių priežasčių buvo įstrigęs Etiopijoje, o plėtros ministras Gerdas Muelleris metų pradžioje dėl lėktuvo problemų turėjo atšaukti kelionę į Namibiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.