Ukrainoje rastas negyvas prezidento P. Porošenkos administracijos darbuotojas

Ketvirtadienį Ukrainos žiniasklaida pranešė, kad buvo rastas negyvas šalies prezidento administracijos darbuotojas Oleksandras Buchtatijus.

 Įvykio vietoje dirba tyrėjai. 
 Įvykio vietoje dirba tyrėjai. 
 46-erių O.Buchtatijus dirbo Ukrainos prezidento Petro Porošenkos administracijoje.
 46-erių O.Buchtatijus dirbo Ukrainos prezidento Petro Porošenkos administracijoje.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 14, 2019, 1:34 PM, atnaujinta Mar 14, 2019, 1:35 PM

Skelbiama, kad viename Kijevo mikrorajonų, šalie nebaigtos statyti cerkvės vyro kūną netyčia aptiko praeiviai, skelbia 24tv.ua.

Policija skelbia, kad pirminėmis duomenimis ant O.Buchtatijaus kūno smurto žymės nebuvo aptiktos, tačiau jo mirties priežastis nėra žinoma.

46-erių O.Buchtatijus dirbo Ukrainos prezidento Petro Porošenkos administracijoje – jis buvo Pagrindinio informacinės politikos departamento vyriausiuoju konsultantu. Jo užduotis buvo stebėti šalyje padėtį, susijusią su žodžio laisve ir jos pažeidimais.

Jo tapatybę patvirtinančius dokumentus jo striukės kišenėje iš pradžių aptiko praeiviai, vėliau informaciją patvirtino ir policijos pareigūnai.

„Bus atlikta ekspertizė ir tuomet galėsime konkrečiai pasakyti, kas atsitiko“, – sakė Ukrainos nacionalinės policijos atstovas Jaroslavas Trakalo.

Kol kas žinoma tik tiek, kad O.Buchtatijus 6 val. 50 min. išėjo iš darbo, tačiau toli nenuėjo. Vėliau jis rastas negyvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.