Čilėje apsinuodiję smalkėmis mirė šeši turistai iš Brazilijos

Čilės sostinės centre trečiadienį sename bute buvo aptikti šešių smalkėmis apsinuodijusių turistų iš Brazilijos lavonai.

 Čilės sostinės centre trečiadienį sename bute buvo aptikti šešių smalkėmis apsinuodijusių turistų iš Brazilijos lavonai.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Čilės sostinės centre trečiadienį sename bute buvo aptikti šešių smalkėmis apsinuodijusių turistų iš Brazilijos lavonai.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2019, 8:26 AM

Kūnai aptikti bute, kuriame turistai buvo apsistoję.

Pareigūnai pranešė, kad į policiją kreipėsi Brazilijos ambasada, kai jai blogai pasijutusi paskambino viena iš aukų.

Į butą šešių aukštų pastate užėję policininkai rado keturių suaugusių asmenų ir dviejų vaikų lavonus, sakė policijos komisaras Rodrigo Soto.

Priešgaisrinės apsaugos departamentas informavo, kad bute, kuris buvo aklinai uždarytas, nustatyta didelė anglies monoksido koncentracija.

Pradėtas tyrimas smalkių šaltiniui nustatyti. Anglies monoksidas yra bespalvės, bekvapės, beskonės, degios ir labai toksiškos dujos. Smalkių išsiskiria deginant malkas, anglį ir bet kurį kitą kurą.

Trečiadienio ryte Santjage užfiksuotas rudens šalčio Pietų Amerikoje rekordas – temperatūra tesiekė 0 lapsnių Celsijaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.