Po pavydo scenos motina griebėsi smurto: peiliu puolė mažamečius savo vaikus

Rusiją sukrėtė šiurpi tragedija. Kazanėje, po konflikto su savo vyru, įtūžusi moteris puolė du septynmečius savo vaikus, o vėliau pati bandė nusižudyti.

Rusija sukrėtė šiurpi tragedija. Kazanėje, po konflikto su savo vyru, įtūžusi moteris puolė du septynmečius savo vaikus, o vėliau pati bandė nusižudyti.<br>Scanpix nuotr.
Rusija sukrėtė šiurpi tragedija. Kazanėje, po konflikto su savo vyru, įtūžusi moteris puolė du septynmečius savo vaikus, o vėliau pati bandė nusižudyti.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-06 22:55

Prieš pat šiurpų įvykį, moteris susikivirčijo su savo vyru, ir griebusi peilį, puolė du savo dvynukus, iš kurių vienas dėl patirtų sužalojimų mirė. Kitas vaikas šiuo metu gydomas vienoje iš Kazanės ligoninių.

Motina, supratusi ką padarė, pati bandė nusižudyti, bet ją sulaikė jos vyras. Teisėsauga pradėjo tyrimą, kuriuo sieks išsiaiškinti, kas paskatino jauną moterį imtis smurto prieš mažamečius.

Numanoma, kad galima konflikto priežastis – pavydas. Tai nėra pirmas toks atvejis Kazanėje. Dar praėjusį rudenį, 32 metų moteris vedina pavydo nužudė du savo vaikus, po to su jų negyvais kūnais nusifotografavo ir nusiuntė nuotrauką savo vyrui.

Kalbama, kad tokius moters veiksmus iššaukė pogimdyvinė depresija. Šeimos draugai abejojo, kad vyras ją išdavė su kita moterimi – jis nepaprastai daug dirbo, o moteris pasigedo nuolatinio jo dėmesio, todėl tokiu šiurpiu būdu bandė išgelbėti santykius.

Parengta pagal „Komsomolskaya Pravda“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.