Australijoje kelios moterys susimušė dėl tualetinio popieriaus

Australijoje šeštadienį dėl tualetinio popieriaus susimušė kelios moterys, kurias teko skirti prekybos centro darbuotojams. Buvo iškviesta ir policija.

​Australijoje šeštadienį dėl tualetinio popieriaus susimušė kelios moterys, kurias teko skirti prekybos centro darbuotojams. Buvo iškviesta ir policija.<br>AFP/Scanpix nuotr.
​Australijoje šeštadienį dėl tualetinio popieriaus susimušė kelios moterys, kurias teko skirti prekybos centro darbuotojams. Buvo iškviesta ir policija.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2020, 1:04 PM

Tai yra naujausias toks incidentas šalyje, kurį paskatino paniškas pirkimas dėl šalyje plintančio koronaviruso.

Internete paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip trys moterys tampo viena kitą už plaukų ir rėkia, kovodamos dėl itin paklausios prekės didelės pakuotės. „Man tik reikia vieno pakelio!“ – šaukė viena iš moterų, o kitos dvi saugojo pilną vežimėlį tualetinio popieriaus.

Parduotuvės darbuotojams teko skirti moteris ir kviesti policiją, tačiau niekas dėl šio incidento nebuvo suimtas.

„Nesame kokio apokaliptinio filmo veikėjai. Mums nereikia to daryti“, – žurnalistams sakė vietos policijos inspektorius.Anksčiau keli konfliktai dėl tualetinio popieriaus įvyko ir kituose Australijos miestuose. Todėl Naujojo Pietų Velso sveikatos apsaugos ministras Bradas Hazzardas net tviteryje paskelbė žinutę, kurioje ragina žmones nusiraminti.

Dėl susidariusios padėtis prekybos centrai net buvo priversti normuoti tualetinį popierių ir tikinti pirkėjus, kad jo trūkumo tikrai nėra.

Australijoje jau patvirtinta daugiau nei 70 užsikrėtimo koronavirusu atvejų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.