Pakistane nuo kelio nuriedėjus dviem autobusams žuvo mažiausiai 24 žmonės

Mažiausiai 24 žmonės žuvo ir dešimtys buvo sužeisti per dvi autobusų avarijas šiaurinėje Pakistano dalyje, pirmadienį patvirtino pareigūnai.

 Mažiausiai 24 žmonės žuvo ir dešimtys buvo sužeisti per dvi autobusų avarijas šiaurinėje Pakistano dalyje, pirmadienį patvirtino pareigūnai.<br> Zuma Press/Scanpix nuotr.
 Mažiausiai 24 žmonės žuvo ir dešimtys buvo sužeisti per dvi autobusų avarijas šiaurinėje Pakistano dalyje, pirmadienį patvirtino pareigūnai.<br> Zuma Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-09 15:49

Pasak šiaurinio Skardu miesto pareigūnų, vienas į Rondu rajoną vykęs autobusas nuvažiavo nuo kelio ir nuriedėjo nuo skardžio, kai jo vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės staigiame posūkyje.

„Iš viso autobuse buvo 26 keleiviai, 19 jų žuvo vietoje, o kiti septyni buvo sunkiai sužeisti“, – naujienų agentūrai AFP sakė vietos administracijos pareigūnas Khurramas Pervazis.

Šį skaičių patvirtino ir kitas pareigūnas Ghulamas Murtaza.

Sekmadienį dar penki žmonės žuvo ir 17 buvo sužeisti autobusui nuriedėjus nuo skardžio netoli Ardžos miesto į šiaurės rytus nuo Islamabado, informavo vietos pareigūnas Abdulas Hameedas Kiyani.

Pakistane dėl neatidaus vairavimo, prastų kelių ir neprižiūrimų transporto priemonių dažnai kyla eismo įvykių. Pagal žuvusiųjų keliuose skaičių Pakistanas užima vieną pirmųjų vietų pasaulyje.

Ypač daug eismo nelaimių įvyksta kalnuotoje šiaurinėje šalies dalyje, kur tarp uolų vingiuoja neasfaltuoti keliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.