JAV prekybos centre pašauti aštuoni žmonės, užpuoliko ieškoma

Viskonsino valstijoje aštuoni žmonės penktadienį buvo sužeisti per šaudymą viename prekybos centre, nurodė policija.

Per ginkluotą išpuolį prekybos centre – 8 sužeisti žmonės.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Per ginkluotą išpuolį prekybos centre – 8 sužeisti žmonės.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2020, 9:21 AM

Pareigūnai pridūrė, kad įtariamas užpuolikas tebėra laisvėje.

Federalinis tyrimų biuras (FTB) ir Milvokio apygardos šerifo biuras per „Twitter“ parašė, kad jų pareigūnai dirba parduotuvių komplekse „Mayfair Mall“ in Vovatosos mieste, palaikydami „aktyvų“ vietos policijos atsaką.

„Atvykus gelbėjimo tarnybų pareigūnams šaulio įvykio vietoje nebebuvo“, – sakoma Vovatosos policijos departamento pranešime.

Policija pridūrė, kad per incidentą sužeisti septyni suaugusieji ir vienas paauglys išvežti į ligoninę. Kol kas nežinoma, kokia jų būklė, bet Vovatosos meras Dennisas McBride'as sakė televizijai „ABC News“, kad pavojaus jų gyvybėms nėra.

Policija šaulį apibūdino kaip „į trečią ar ketvirtą dešimtį įžengusį baltąjį vyrą“.

Daugelis prekybos centro darbuotojų prasidėjus šaudymui pasislėpė pastate, matyti socialiniuose tinkluose išplatintuose vaizdo įrašuose.

Pirkėja Jill Wooley pasakojo vienai vietos naujienų televizijai, kad buvo išėjusi apsipirkti su 79 metų motina ir išgirdo šūvius.

„Iškart supratau, kad tai šūviai, ir jie girdėjosi vienas po kito, – televizijos CBS padaliniui WDJT pasakojo J. Wooley. – Mes tiesiog parkritom ant grindų.“

„Esame nuliūdinti ir supykdyti, kad mūsų lankytojai ir nuomininkai šiandien buvo paveikti šio smurtinio incidento“, – sakoma prekybos centrą valdančios bendrovės pranešime.

„Dėkojame savo partneriams Vovatosos policijos departamente ir bendradarbiaujame su jais plėtojantis jų tyrimui“, – pridūrė bendrovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.