D. Trumpas pažers kritikos dėl jo paskyrų socialiniuose tinkluose blokavimo

JAV prezidentas Donaldas Trumpas pirmadienį paviešins pareiškimą dėl jo paskyrų socialiniuose tinkluose blokavimo, sekmadienį skelbia CBS televizija, remdamasis savo šaltiniais Vašingtono administracijoje.

D.Trumpas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Trumpas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Trumpas.<br>Scanpix nuotr.
D.Trumpas.<br>Scanpix nuotr.
D.Trumpas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
D.Trumpas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 10, 2021, 10:03 PM

Tikimasi, kad kadenciją baigiantis valstybės vadovas pažers kritikos socialinių tinklų valdytojoms dėl tokio jų sprendimo.

CBS žiniomis, kitą savaitę D. Trumpas ketina su Pentagono vadovybe aptarti valdžios perdavimo klausimus. Televizijos šaltiniai nenurodo, apie ką konkrečiai bus kalbama.

Kita vertus, pasak CBS šaltinių, JAV administracija ketina „saugiai išlaukti“ likusias 10 respublikono prezidentavimo dienų.

Kaip jau buvo skelbta, „Twitter“ socialinis tinklas visam laikui blokavo D. Trumpo paskyrą, teigdamas, kad tai daroma siekiant užkirsti kelią tolesnio smurto kurstymo rizikai. D. Trumpas vėliau skelbė žinutes per oficialiąją prezidento paskyrą, tačiau šios buvo ištrintos, blokuota ir jo rinkimų kampanijos paskyra. D. Trumpo paskyras neribotam laikui taip pat blokavo „Facebook“ bei „Instagram“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.