Hjustone policininkui šaudant į įtariamąjį labai sunkiai sužeistas metų vaikas

Hjustone policininkui šaudant į įtariamąjį buvo labai sunkiai sužeistas atsitiktinės moters vienų metų vaikas ir žuvo vyras, važiavęs su keliais apiplėšimais siejamu automobiliu, pranešė pareigūnai.

Policininkai bandė sustabdyti juodą „Mercedes“, siejamą su keliais apiplėšimais sunkinančiomis aplinkybėmis.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Policininkai bandė sustabdyti juodą „Mercedes“, siejamą su keliais apiplėšimais sunkinančiomis aplinkybėmis.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2021, 3:25 PM

Policininkai trečiadienį apie 23 val. 30 min. bandė sustabdyti juodą „Mercedes“, siejamą su keliais apiplėšimais sunkinančiomis aplinkybėmis, sakė Hjustono policijos aukšto rango pareigūnas Troy Finneris. Vairuotojas nesustojo, padarė avariją, o tada nubėgo į degalinę, kur degalus į savo automobilį pylė moteris.

Vyras įšoko į tos moters automobilį ir vienas policininkas pamatė, kad jis turi ginklą. Pareigūnas pradėjo šaudyti ir nukovė įtariamąjį, bet taip pat pataikė į galinėje sėdynėje sėdėjusį mažą vaiką, kurio būklė dabar kritinė, sakė T. Finneris.

Pasak jo, policininkas nežinojo, kad automobilyje yra vaikas.

„Melskitės už šį vienų metų vaiką ir šią motiną, – sakė T. Finneris. – Ar galite įsivaizduoti, kad pilatės degalus ir turite išgyventi tokį dalyką?“

Šaudęs pareigūnas nedirbs, kol vyks tyrimas.

Nušauto vyro vardas kol kas neskelbiamas, bet T. Finneris sakė, kad jis buvo maždaug 30 metų amžiaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.