D. Trumpo advokato sūnus mylimajai lietuvei pasipiršo Palangoje

Buvusiojo Niujorko mero Rudy Giuliani sūnus Andrew Giuliani paskelbė, kad jis planuoja kandidatuoti į Niujorko gubernatoriaus postą 2022-aisiais. Demokratų partijai ištikimoje valstijoje jo laukia nelengva kova ir stiprus priešininkas – dabartinis gubernatorius Andrew Cuomo.

Buvusiojo Niujorko mero Rudy Giuliani sūnus Andrew Giuliani paskelbė, kad jis planuoja kandidatuoti į Niujorko gubernatoriaus postą.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Buvusiojo Niujorko mero Rudy Giuliani sūnus Andrew Giuliani paskelbė, kad jis planuoja kandidatuoti į Niujorko gubernatoriaus postą.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
A.Giuliani ir Ž.Rezgytė.<br>Twitter nuotr.
A.Giuliani ir Ž.Rezgytė.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 11, 2021, 11:27 AM, atnaujinta Apr 11, 2021, 11:28 AM

A.Giuliani kalbėjo „Washington Examiner“: „Aš tikiu, kad galiu laimėti. Manau, esu tinkamas kandidatas ir atėjo tinkamas laikas, kai galiu padėti Niujorko valstijai pasikeisti. Mes turime planą.“

„Manau, turiu puikius šansus laimėti ir atkovoti valstiją. Tikiu, kad 2022 tam bus proga. Demokratų kandidatai nusilpę, nesvarbu, ar jie išstatys A.Cuomo, ar radikalę Letitia James, ar tai bus koks bevardis leitenantas gubernatorius. Manau, turiu labai, labai realius šansus laimėti“, – kalbėjo jis.

Jaunasis Giuliani dirbo Donaldui Trumpui Baltuosiuose Rūmuose, tačiau niekada nebuvo išrinktas į jokį postą. Jo tėvai – Rudy Giuliani ir Donna Hanover. Jo paties asmeninis gyvenimas atsidūrė žurnalistų akiratyje po to, kai jis atšoko pasakiškas vestuves su Amerikos lietuve nekilnojamojo turto vadybininke Živile Rezgyte.

Lietuvė, kritusi politikui į akį

Ž.Rezgytė – nekilnojamojo turto vadybininkė, dabar jau ir Andrew Giuliani žmona. Šiuo metu jai 41-eri, moteris yra septyneriais metais vyresnė už Andrew.

Kai daugiau, nei prieš 10 metų persikraustė iš Lietuvos į JAV, ji net nemokėjo angliškai, rašo „Daily Mail“. Šiandien moteris turi JAV pilietybę ir yra gerai įsitvirtinusi nekilnojamojo turto ekspertė.

Apie poros santykius nėra žinoma labai daug. Jie susipažino 2014 metais, Jankių stadione stebėdami paskutines Dereko Jetero rungtynes. Po dviejų metų draugystės, A. Giuliani pasipiršo mylimajai. Viešėdamas Ž.Rezgytės gimtinėje prieš žengdamas šį žingsnį jis atsiklausė jos motinos.

„Likus kelioms dienoms prieš mums išskrendant į Lietuvą, paskambinau jos mamai atsiklausti.“

Politikas ant vieno kelio priklaupė mediniame take palei Baltijos jūrą Palangoje. Ypatingą akimirką stebėjo moters mama, sesuo, pusseserė ir du sūnėnai.

Ruošdamasis vestuvėms A.Giuliani kalbėjo, kad dirba su svečių sąrašu ir yra įsitikinęs, kad jo sėkmės lydima mylimoji pakvies daugybę garsių vietinių nekilnojamojo turto ekspertų.

Pasakiškos vestuvės

Pora sumainė žiedus šv.Juozapo bažnyčioje Grinvič Vilidže. Manoma, kad tai yra vieni seniausių Romos katalikų maldos namų Manhatane.

Ž.Rezgytė vilkėjo prašmatnią nėriniuotą suknelę ilgu šleifu. Jos sesuo buvo vyriausioji pamergė, o A.Giuliani draugas buvo vyriausiasis pabrolys.

Šventėje dalyvavo apie 250 svečių. Jų tarpe buvo ir karjerą baigęs kanadienis ledo ritulio žaidėjas Rodas Gilbertas, Niujorko „Knicks“ žaidėjas Johnas Starksas „Notre Dame“ futbolo treneris Lou Holtzas.

Pora medaus mėnesio išvyko į Italiją.

Parengta pagal „Meaww“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.