Jungtinėje Karalystėje parke rastas 5 vaikų mamos iš Lietuvos kūnas: policija ir artimieji prašo pagalbos

Moters kūnas, rastas Brandono užmiesčio parke, buvo identifikuotas vietos policijos. Tai – lietuvė Eglė Vengalienė.

Gavus oficialų patvirtinimą iš tyrimo specialistų, nustatyta, kad mirusioji yra 35 metų Eglė Vengalienė. (Asociatyvi nuotr.)<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Gavus oficialų patvirtinimą iš tyrimo specialistų, nustatyta, kad mirusioji yra 35 metų Eglė Vengalienė. (Asociatyvi nuotr.)<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-12 13:23, atnaujinta 2021-04-12 14:59

Radus kūną buvo sulaikytas vyras, galimai susijęs su moters nužudymu. Šiuo metu jis apklausiamas policijos nuovadoje.

Greitosios pagalbos tarnyba pareigūnus į įvykio vietą iškvietė balandžio 9 d., maždaug 7 valandą ryte, po pranešimų apie rastą kūną parke esančiame vandens telkinyje.

Gavus oficialų patvirtinimą iš tyrimo specialistų, nustatyta, kad mirusi moteris yra 35 metų Eglė Vengalienė.

Pareigūnai palaiko Eglės šeimą šiuo nepaprastai sunkiu metu.

Pareigūnai prašo informacijos visų pažinojusių E.Vengalienę arba tų, kurie ją neseniai pastebėjo iki penktadienio ryto 7 val.

46 metų vyras, kuris penktadienio popietę buvo sulaikytas dėl įtarimų nužudymu, buvo nuvežtas į Šv. Edmundo policijos tyrimo centrą ir toliau yra tebesiklausinėjamas policijos.

Šiuo metu socialiniuose tinkluose dalijamasi „Facebook“ įrašu, kuriama kviečiama suteikti finansinę pagalbą lietuvės artimiesiems.

„Užuojautą reiškiame Spundzevičių šeimai, Anglijoje netekus mylimos dukros ir sesės Eglės. Be mamos liko 5 vaikučiai. Šiandien sunku surasti žodžius, kuriais galėtume Jus paguosti“, – rašoma socialinio tinklo „Facebook“ pranešime, kuriuo raginama suteikti finansinę pagalbą moters šeimai.

Detektyvai dar kartą kreipėsi į Ipsvičo magistratų teismą dėl papildomo sulaikymo orderio, kuris buvo suteiktas vakar, kad leistų įtariamąjį laikyti dar 24 valandas.

Pareigūnai nužudymą ir toliau traktuoja kaip atskirą incidentą ir nemano, kad šiuo metu kyla grėsmė platesnei bendruomenei, tačiau artimiausiomis dienomis rajone dirbs papildomi patruliai, siekiant užtikrinti ramybę vietos gyventojams.

Didelis Brandono užmiesčio parko plotas tebėra atitvertas policijos, čia vyksta įvairios paieškos ir kiti tyrimai.

Detektyvai ir toliau ieško liudininkų, ypač tų, kurie buvo Brandono užmiesčio parko, Burio kelio ar aplinkinių gatvių rajone ir galbūt matė ar girdėjo ką nors įtartino.

Visų vietinių gyventojų, turinčių privačias vaizdo stebėjimo kameras, taip pat prašoma peržiūrėti filmuotą medžiagą.

Kiekvienas, turintis informacijos, prašomas susisiekti su pagrindine tyrimo grupe naudodamasis internetiniu portalu arba skambindamas telefonu 101 ir cituodamas nuorodą: 17570/21.

Parengta pagal „suffolktoday“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.