Rusijos policija sulaikė vyrą, įtariamą 3 žmonių nužudymu Jekaterinburge

Rusijos policijos sulaikytas vyras, įtariamas trijų žmonių nužudymu Jekaterinburgo parke, yra 34 metų vietos gyventojas, pirmadienį pranešė Vidaus reikalų ministerijos regiono vyriausiosios valdybos atstovas Valerijus Gorelychas.

Naujienų agentūros „Interfax“ šaltinis sakė, kad tris aukas užpuolė peiliu ginkluotas vyras. (Asociatyvi nuotr.)<br>TASS/Scanpix nuotr.
Naujienų agentūros „Interfax“ šaltinis sakė, kad tris aukas užpuolė peiliu ginkluotas vyras. (Asociatyvi nuotr.)<br>TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2021, 2:32 PM

Policija jau nustatė sulaikytojo tapatybę. Tai 1987 metais gimęs Sverdlovsko srities Turinsko rajono gyventojas, anksčiau neteistas, oficialiai neturintis darbo“, – sakė atstovas.

Anksčiau pranešta, kad pirmadienį Jekaterinburge netoli geležinkelio stoties per konfliktą, kilusį vartojant alkoholinius gėrimus, buvo nužudyti trys vyrai.

Naujienų agentūros „Interfax“ šaltinis sakė, kad tris aukas užpuolė peiliu ginkluotas vyras.

Vidaus reikalų ministerijos duomenimis, policininkai norėdami sulaikyti įtariamąjį turėjo panaudoti tarnybinius ginklus. Įtariamasis buvo sužeistas ir nugabentas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.