Dar vienas susišaudymas JAV: žuvo trys žmonės, tarp jų policininkas ir įtariamasis

Viename Denverio priemiesčių, parduotuvių rajone, užpuolikas pirmadienį nušovė policininką ir dar vieną žmogų, o paskui pats buvo nušautas policijos, pranešė pareigūnai.

Užpuolikas pirmadienį nušovė policininką ir dar vieną žmogų, o paskui pats buvo nušautas policijos.<br>AP/Scanpix nuotr.
Užpuolikas pirmadienį nušovė policininką ir dar vieną žmogų, o paskui pats buvo nušautas policijos.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2021, 9:06 AM

Vienas policininkas sureagavo į 13 val. 15 min. gautą pranešimą apie įtartiną incidentą netoli bibliotekos Arvados mieste, o po maždaug 15 minučių pagalbos telefonu buvo pranešta apie šūvius ir nušautą policininką, spaudos konferencijoje pranešė policijos viršininko pavaduotojas Edas Brady.

Vietos laikraštis „The Denver Post“ vėliau pirmadienį citavo policijos informaciją, kad nušautas policininkas yra 19 metų Arvados policijos departamente dirbęs Gordonas Beesley.

Kitas užpuoliko pašautas žmogus buvo nuvežtas į ligoninę, bet mirė, nurodė policija. Užpuolikas taip pat nušautas.

Pareigūnai įvykio aplinkybių kol kas nepaskelbė. Anksčiau policija sakė, kad įtariamieji buvo du.

Paskui katafalką, kuriuo nužudyto policininko palaikai buvo vežami į Džefersono apygardos koronerio įstaigą, važiavo policijos automobilių, o vienos gatvės pakraščiuose procesiją stebėjo gyventojai su vėliavomis.

Prieš tris mėnesius prekybos centre 30 km į šiaurės vakarus nuo Arvados esančiame Boulderyje užpuolikas nušovė 10 žmonių, tarp jų policininką. Arvados policija padėjo reaguoti į šį incidentą ir jį tirti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.