Los Andželo oro uoste vyras iššoko iš riedančio lėktuvo

Los Andželo tarptautiniame oro uoste (LAX) vienas keleivis penktadienį vakare iššoko iš riedančio lėktuvo ir buvo hospitalizuotas, pranešė pareigūnai.

 Los Andželo tarptautiniame oro uoste (LAX) vienas keleivis penktadienį vakare iššoko iš riedančio lėktuvo ir buvo hospitalizuotas, pranešė pareigūnai.  <br> ZUMA Press/Scanpix nuotr.
 Los Andželo tarptautiniame oro uoste (LAX) vienas keleivis penktadienį vakare iššoko iš riedančio lėktuvo ir buvo hospitalizuotas, pranešė pareigūnai.  <br> ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2021, 11:11 AM

Incidentas įvyko po 19 val. vietos (šeštadienį 5 val. Lietuvos) laiku, kai oro bendrovės „United Express“ 5365-ojo reiso, aptarnaujamo bendrovės „SkyWest“, lėktuvas riedėjo nuo oro uosto terminalo. Vienas iš keleivių tuomet nesėkmingai pamėgino įsiveržti į pilotų kabiną, paskui sugebėjo atidaryti tarnybinį liuką, išskleisti avarinę čiuožyne ir nusileisti ja ant žemė, nurodė oro uostas ir „SkyWest“.

Vyras buvo sulaikytas. Suteikus pagalbą dėl gyvybei pavojaus nekeliančių traumų jis buvo išvežtas į ligoninę, nurodė tarnybos.

Po šio incidento dvimotoris laineris „Embraer 175“, turėjęs skristi į Solt Leik Sitį, grįžo prie terminalo vartų, informavo LAX.

Praėjus kelioms valandoms jis ten tebestovėjo.

Jokie kiti lėktuve buvę žmonės per šį incidentą nenukentėjo.

Įvykio aplinkybes aiškinasi JAV Federalinis tyrimų biuras (FTB).

Šis incidentas buvo jau antrasis Los Andželo tarptautiniame oro uoste per dvi dienas.

Ketvirtadienį vienas vairuotojas automobiliu pramušė užtveriamąją grandinę siuntų tarnybos „FedEx“ krovinių terminale ir išvažiavo į oro uosto takų teritoriją. Policijai vejantis pažeidėjo mašiną, automobiliai keliskart kirto kilimo ir tūpimo takus. Policija nurodė, kad vairuotojas galiausiai buvo sulaikytas ir kad per šį incidentą žmonės nenukentėjo. Per tą įvykį du LAX takai buvo trumpam uždaryti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.