Skiepijimo programa stringa: Danija iš Rumunijos perka daugiau kaip milijoną vakcinos dozių

Danija susitarė su Rumunija dėl daugiau kaip 1,1 mln. „Biontech“/“Pfizer“ vakcinos dozių pirkimo. Tai antradienio vakarą pranešė Danijos sveikatos ministerija.

Danija susitarė su Rumunija dėl daugiau kaip 1,1 mln. „Biontech“/“Pfizer“ vakcinos dozių pirkimo. (Asociatyvi nuotr.)<br>SIPA/Scanpix nuotr.
Danija susitarė su Rumunija dėl daugiau kaip 1,1 mln. „Biontech“/“Pfizer“ vakcinos dozių pirkimo. (Asociatyvi nuotr.)<br>SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2021, 11:29 AM, atnaujinta Jun 30, 2021, 11:32 AM

Įsigyti vakcinos tapo įmanoma, nes šiuo metu Rumunijoje žmonės nereiškia didelio noro skiepytis ir todėl šalis nusprendė parduoti vakcinos perteklių, sakė sveikatos ministras Magnusas Heunickė.

Danija tikisi pirmųjų vakcinos siuntų sulaukti jau šią savaitę. „Su Rumunijoje įsigytomis vakcinomis galės būti greitai paskiepyta daugiau danų“, - kalbėjo ministras. Tai, be kita ko, svarbu, nes vis labiau plinta labiau užkrečiama „Delta“ atmaina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.