Rusijos leidinio „Vedomosti“ interneto svetainė neprieinama dėl DDos atakos

Rusijos leidinio „Vedomosti“ interneto svetainė neprieinama dėl paskirstytojo atsisakymo aptarnauti (DDoS) atakos, naujienų agentūrai „Interfax“ pranešė laikraščio savininkės „Biznes Njus Media“ (BNM) spaudos tarnyba.

 Rusijos leidinio „Vedomosti“ interneto svetainė neprieinama dėl DDos atakos.  <br> TASS/Scanpix nuotr.
 Rusijos leidinio „Vedomosti“ interneto svetainė neprieinama dėl DDos atakos.  <br> TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2021, 2:36 PM

„Vyksta DDos [paskirstytojo atsisakymo aptarnauti] ataka prieš mūsų serverius, dedame visas pastangas, kad atkurtume svetainės darbą“, – nurodė BNM.

Anksčiau iš svetainės dingo buvusio laikraščių „Vedomosti“ ir „Kommersant“ žurnalisto, Rusijos kosmoso agentūros „Roskosmos“ vadovo patarėjo Ivano Safronovo straipsnis, perduotas per advokatus ir publikuotas nuomonių skiltyje.

Straipsnis „Iš tų žmonių daryti šnipus“ apie tyrėjų darbą su valstybės išdavimu ir šnipinėjimu įtariamais ar kaltinamais asmenimis, buvo paskelbtas ir spausdintinėje leidinio versijoje.

Pasak Rusijos prezidento Vladimiro Putino atstovo Dmitrijaus Peskovo, šis straipsnis pateko į spaudos apžvalgas. Paklaustas, ar į straipsnį kaip nors reaguojama, D. Peskovas atsakė: „Ne.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.