Protu nesuvokiamas tėvo gydymo metodas: 16-metis sūnus tesvėrė 30 kilogramų

Odesos policijos pareigūnai tiria piliečio piktybišką tėvo pareigų nevykdymo atvejį, verčiant sūnų badauti iki tokios išsekimo būsenos, kad į ligoninę atvykęs vaikinas negalėjo net atsigerti vandens, nurodo dienraštis „Ukrinform“.

Pažymima, kad tėvas kreipėsi į gydytojus tik tada, kai išsekęs vaikinas net negalėjo gerti vandens.<br>Ukrainos policijos nuotr.
Pažymima, kad tėvas kreipėsi į gydytojus tik tada, kai išsekęs vaikinas net negalėjo gerti vandens.<br>Ukrainos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2021, 2:45 PM

„Vakare (liepos 19 d. – red.) 16 metų berniukas su dehidracija ir per mažu kūno svoriu buvo atvežtas į miesto ligoninę. Dabar sunkios būklės paaugliu rūpinasi gydytojai“, – sakoma pranešime.

Pažymima, kad tėvas kreipėsi į gydytojus tik tada, kai išsekęs vaikinas net negalėjo atsigerti vandens.

Pasak tėvo, jis tikėjo, kad sergančiam sūnui vietoje specialistų pagalbos reikia „dvasinio gydymo“, kuris reikalauja griežtų mitybos apribojimų.

Jaunuolio tėvas buvo apkaltintas piktybiniu vaiko ar asmens, kuriam nustatyta globa ar rūpyba, priežiūros pareigų nevykdymu.

Savo ruožtu vyras ir toliau yra įsitikinęs, kad viską darė teisingai.

„Nuo beprotybės, piktųjų dvasių atakų.. Lieknas maistas – jokios mėsos, jokio pieno.. ir gydytojai, jokių neturėtų būti gydytojų. Dvasinė kova turėtų būti dvasinė kova.. Aš praleidau drastiško svorio kritimo momentą, dėl ko atgailauju prieš Dievą ir tai daugiau nepasikartos“, – tikino paauglio tėvas Andrejus Gaslovas.

Tyrimas tęsiasi, teisėsaugos pareigūnai bando išsiaiškinti, kaip tai galėjo atsitikti šeimoje, kuri nebuvo užregistruota Vaikų apsaugos tarnyboje ir anksčiau nepateko į policijos dėmesį.

Parengta pagal „Ukrainform“  ir TSN inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.