Košmaras Ispanijoje: negyvas kūnas, narkotikų plantacija ir dingusi lietuvė nuomininkė

Madride gyvenantis vilos savininkas, iš nuomininkės norėjęs sužinoti apie neįprastai didelę sąskaitą už elektrą, atvažiavęs rado daugiau, nei tikėjosi.

Iš nuomininko norėjęs sužinoti apie neįprastai didelę sąskaitą už elektrą, savininkas rado daugiau, nei tikėjosi.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Iš nuomininko norėjęs sužinoti apie neįprastai didelę sąskaitą už elektrą, savininkas rado daugiau, nei tikėjosi.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2021, 11:36 AM

Trijų aukštų vila, esanti netoli Las Encanizadas, gegužę buvo išnuomota lietuvei metams, su galimybe nusipirkti turtą pasibaigus nuomos laikotarpiui.

Tačiau vasaros pabaigoje nuomotojui pasidarė neramu, kadangi nuomininkas neatsiliepė į jokius skambučius ir raginimus aptarti nesumokėtos 300 eurų sąskaitos už elektrą.

Sunerimęs dėl nuomininkės tylos ir jo skambučių bei žinučių ignoravimo, jis nuvažiavo patikrinti savo turto. Ispanas pakraupo iš siaubo supratęs, kad jo nuomininkai ne tik pabėgo, bet ir paliko numirėlio kūną miegamajame bei aiškius įrodymus, kad namas buvo naudojamas kaip kanapių šiltnamis.

Antrame aukšte esančiame miegamajame rastas kūnas, gulintis šalia sudaužytų stiklų. Daugiau informacijos tyrimą nėra pateikiama.

Vis dėlto aišku, kad namas buvo naudojamas marihuanai auginti, tai įrodo ir milžiniška elektros sąskaita.

Namą gyventojai akivaizdžiai apleido labai skubiai, nes nebuvo stengiamasi pašalinti jokių narkotikų pėdsakų. Tuo tarpu kaimynai praneša, kad anksčiau šalimais būsto matė aukščiausios klasės automobilį.

Parengta pagal „Murciatoday“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.