Dingęs vyras prisijungė prie paieškos grupės ir ieškojo savęs

Turkijoje dingęs vyras atsitiktinai prisijungė paieškos grupės, ieškančios būtent jo, ir kelias valandas ieškojo savęs, kol suprato, kad yra gelbėjimo misijos taikinys.

 Turkijoje dingęs vyras atsitiktinai prisijungė paieškos grupės, ieškančios būtent jo, ir kelias valandas ieškojo savęs, kol suprato, kad yra gelbėjimo misijos taikinys.  <br> AFP/Scanpix nuotr.
 Turkijoje dingęs vyras atsitiktinai prisijungė paieškos grupės, ieškančios būtent jo, ir kelias valandas ieškojo savęs, kol suprato, kad yra gelbėjimo misijos taikinys.  <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2021, 7:27 PM

Kaip praneša vietos žiniasklaida, 50-metis Beyhanas Mutlu iš vieno Turkijos kaimo regiono gėrė su draugais, kai nuklydo į netoliese esantį mišką ir negrįžo.

Susirūpinę dėl jo, draugai perspėjo valdžios institucijas, kurios surengė paieškos ir gelbėjimo misiją jam surasti.

Pasak Turkijos televizijos kanalo NTV, pasklidus žiniai apie dingusį vyrą, netoliese esančiose apylinkėse suintensyvėjo pastangos jį surasti, prie misijos prisijungė didelė savanorių grupė.

Ši paieškos grupė kelias valandas šaukė B.Mutlu vardą, kai staiga vienas vyras iš grupės pasisakė ir, kaip pranešama, pasakė: „Ko mes ieškome? Aš esu čia.“

Neaišku, kaip B.Mutlu atsidūrė savo paties paieškos grupėje ir kaip jo draugai nesuprato, kad jis visą laiką buvo jiems po nosimi.

Policijai pavyko saugiai palydėti B.Mutlu į jo namus.

Tai ne pirmas kartas, kai dingęs asmuo prisijungia prie savo paties gelbėjimo misijos.

2012 m. Islandijoje dingusi Azijos turistė taip pat buvo rasta savo pačios paieškos grupėje po to, kai, kaip pranešama, neatpažino savo apibūdinimo.

Parengta pagal „Vice“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.