Rusijoje baigėsi V. Putino ir N. Bennetto derybos: truko daugiau nei penkias valandas

Sočyje baigėsi Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir Izraelio ministro pirmininko Naftali Bennetto derybos, jos truko daugiau nei penkias valandas, pranešė žydų valstybės ambasada Maskvoje.

Sočyje baigėsi Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir Izraelio ministro pirmininko Naftali Bennetto derybos<br>TASS/Scanpix nuotr.
Sočyje baigėsi Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir Izraelio ministro pirmininko Naftali Bennetto derybos<br>TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2021, 5:02 PM, atnaujinta Oct 26, 2021, 3:54 PM

„Neseniai rezidencijoje „Bočarov Ručei“ Sočyje baigėsi penkias valandas trukęs oficialus ministro pirmininko Naftali Bennetto ir Rusijos prezidento Vladimiro Putino susitikimas“, – naujienų agentūrai „Interfax“ sakė ambasados atstovai.

Pasak jų, pasibaigus susitikimui lyderiai „išėjo į rezidencijos terasą ir pasivaikščiojo rezidencijos takeliais paplūdimio link“.

„Susitikimas buvo šiltas ir pozityvus, jame buvo aptarta daug svarbių dvišalių santykių klausimų. Atsižvelgiant į susitikimo trukmę, ministras pirmininkas ir izraeliečių delegacija pasiliks Rusijoje ir išvyks į Izraelį po šabo“, – nurodė Izraelio diplomatai.

Jų teigimu, faktas, kad derybos užsitęsė, rodo, jog abiejų šalių ir jų lyderių santykiai yra draugiški.

Rusų prezidento atstovas Dmitrijus Peskovas anksčiau pranešė, kad V. Putino ir N. Bennetto derybos vyko šiltoje atmosferoje. D. Peskovo žiniomis, buvo aptariama padėtis Sirijoje, Irane ir Afganistane.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.