Kinijoje vyras peiliu mirtinai subadė 7 žmones, įskaitant vietinį Komunistų partijos vadovą

Centrinės Kinijos policija antradienį ieškojo vyro, kuris nužudė septynis žmones, įskaitant Komunistų partijos kaimo vadovą, o paskui nušoko nuo tilto, pranešė pareigūnai.

Kinijos policija.<br>123rf nuotr.
Kinijos policija.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2021, 3:45 PM, atnaujinta Oct 26, 2021, 4:00 PM

Įtariamasis, pavarde Gao, sekmadienį Uhane peiliu subadė penkių asmenų šeimą, tarp jų ir du vaikus, sakoma miesto policijos pajėgų pareiškime oficialiame mikrotinklaraštyje „Weibo“.

Sprukdamas iš nusikaltimo vietos įtariamasis peiliu mirtinai sužalojo praeivį ir taksi vairuotoją, kurio mašiną bandė pagrobti, nurodė policija ir pridūrė, kad pirmadienį paryčiais tas vyras nušoko nuo tilto į Jangdzės upę.

Policija nenurodė, ar pareigūnai yra tikri, jog po šuolio į upę tas vyras išgyveno.

Valstybinis naujienų tinklalapis China.org informavo, kad tarp šio vyro aukų yra Siaosi miestelio komunistų partijos skyriaus vadovas, jo žmona, marti ir du vaikaičiai.

Dar vienas įvykio vietoje rastas sužeistas vaikas buvo gyvas ir skubiai nugabentas į ligoninę, pranešė vietos žiniasklaida.

Policija sakė, kad vis dar atlieka tyrimą. Kinijoje neleidžiama civiliams asmenims nešiotis ginklų, o pastaraisiais dešimtmečiais daug smurtinių nusikaltimų buvo įvykdyta panaudojant peilius.

2019 metų vasarį vyras, įtaręs savo žmoną neištikimybe, viename šiaurės vakarų Gansu provincijos kaime peiliu subadė dar aštuonis žmones.

O 2018 metais peiliu ginkluotas vyras nužudė devynis moksleivius šalia mokyklos šiaurės Kinijos Šansi provincijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.