Austrijoje per traukinio avariją žuvo žmogus, keliolika sužeista

Austrijoje netoli sostinės vienas žmogus žuvo ir dar keliolika buvo sužeisti pirmadienį nulėkus nuo bėgių traukiniui, pranešė naujienų agentūra APA.

Austrijoje netoli sostinės vienas žmogus žuvo ir dar keliolika buvo sužeisti pirmadienį nulėkus nuo bėgių traukiniui.<br>Twitter nuotr.
Austrijoje netoli sostinės vienas žmogus žuvo ir dar keliolika buvo sužeisti pirmadienį nulėkus nuo bėgių traukiniui.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2022, 9:36 PM, atnaujinta May 9, 2022, 9:38 PM

Gelbėtojai nuskubėjo į avarijos vietą Miunchendorfe, esančiame piečiau vietos. APA citavo Žemutinės Austrijos žemės Raudonojo Kryžiaus atstovą Andreasą Zenkerį, sakiusį, kad per incidentą vienas žmogus žuvo, du buvo sunkiai sužeisti ir dar 11 lengvai nukentėjo.

„Rimta traukinio avarija Miunchendorfe“, – sakoma Žemutinės Austrijos gelbėjimo tarnybos „Facebook“ žinutėje.

„Remiantis pirmine informacija, esama daug sužeistų. Keli skubiosios pagalbos sraigtasparniai ir didelis gelbėtojų kontingentas šiuo metu atlieka pareigą!“ – pridūrė tarnyba.

APA pranešime sakoma, kad traukiniui nušokus nuo bėgių vienas vagonas apvirto. Avarijos priežastis kol kas nežinoma.

Naujienų agentūrai kol kas nepavyko susisiekti su A. Zenkeriu ar kuriuo nors kitu Austrijos Raudonojo Kryžiaus atstovų arba šalies geležinkelių operatorės OeBB atstovais.

Devynis milijonus gyventojų turinčioje Alpių valstybėje žmonių gyvybių pareikalaujančių geležinkelių avarijų nutinka retai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth